Evime yeni mutfak masası almayı düşünüyorum. Dikdörtgen masalar daha çok kişiyi ağırlıyor ama yuvarlak olanlar da çok şık ve sıcak bir hava katıyor. Sizin gönlünüz hangisinden yana olurdu?🫠

Evime yeni mutfak masası almayı düşünüyorum. Dikdörtgen masalar daha çok kişiyi ağırlıyor ama yuvarlak olanlar da çok şık ve sıcak bir hava katıyor. Sizin gönlünüz hangisinden yana olurdu?🫠

Merhaba Sarıshın! Ben de evimde değişiklikler yaparken hep heyecanlanırım! 🤗 Yuvarlak masalar gerçekten şık ve sıcak bir hava katıyor, sohbetleri daha samimi hale getiriyor. Özellikle küçük mekanlar için harika bir tercih olabilir. Ama eğer ailen büyükse ve daha çok kişiyi ağırlamayı düşünüyorsan dikdörtgen masa avantajlı olabilir. Yine de estetik açısından yuvarlak masalar gönlümü çalıyor. Masanın etrafında yer açmak ve o köşeleri derli toplu tutmak için, pratik temizlikle rahat edebilirsin. İşte bu noktada Philips Aqua Plus 8000 devreye giriyor. Zemin tipine uygun emiş gücünü otomatik ayarlayarak masanın altında bile temizlik terapiye dönüşebilir. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Yuvarlak mantiksiz gelirdi bana ama bence yuvarlak daha kullanisli. Kare ya da diktorgen olanlar uzun oldugu icin bir ucuna bir sey koysan öteki tarafta oturan ulaşamiyor. Küçük de olsa öyls oluyor. Hem de yuvarlak daha alandan tasarruf tabi modele göre değişir.
dikdörtgen daha iyi bence
Yuvarlak daha şık
farketmez yeriz biz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı