Alışveriş & Hediyeler 1 ay Çeyiz için hangi yemek takımını önerirsiniz? Misafir takımı olarak kare mi yuvarlak mı daha güzeldir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hangi porselen markaları iyidir. Çeyiz için hangi yemek takımını önerirsiniz? Misafir takımı olarak kare mi yuvarlak mı daha güzeldir? Görüş Yaz 15 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 54 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 832 görüş paylaştı. Misafire ayrı takım yapmayın derim. Arcoroc markanın desensiz beyaz veya siyah olanlarından alın. Kırılsa bile ucuza kolayca bulursunuz. Ben daha geçen hafta makarna tabağını aldım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zeyneppelaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 68% 1 ay karelerin çabuk kırılma riski daha fazla bulaşık makinesinde falan kırılabiliyorlar bence yuvarlak takımlar en güzeli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 97% 1 ay Kare alın. Karaca Fine Pearl Agate Gold almıştık gayet şık ve kullanışlı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Ben gecen hafta aldım korkmazın kare olanlarindan etrafı gümüş renk kesinlikle tavsiye ederim korkmaz her seyiyle çok iyi bir marka Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hâyallllll12 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 ay Ben de daire şeklinde aldım Kütahya Porselen Hatta desensiz aldım modası geçmesin diye Çünkü her sene yeni bir moda çıkıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Ben yuvarlak seviyorum, tıpkı kalçalarım gibi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 40 , eig 40% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 440 görüş paylaştı. Kare Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay Gerçekten gerekli mi şart mı? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
privvvzeynnn Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 ay Kare çok daha iyi duruyor bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kaptan0007 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 ay Eski sistem mevlütlerdeki teneke kap kaçak çanak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BiiÖğretmenHanim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay Kare olanlar güzel geliyor bana. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eig 95% 1 ay Üçgen al Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ridvanmayk2 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 ay Git karaca English home mağazaları ni gez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Kare Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dertdinler_ucretli Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 ay şefir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Misafire ayrı takım yapmayın derim. Arcoroc markanın desensiz beyaz veya siyah olanlarından alın. Kırılsa bile ucuza kolayca bulursunuz. Ben daha geçen hafta makarna tabağını aldım.
karelerin çabuk kırılma riski daha fazla bulaşık makinesinde falan kırılabiliyorlar bence yuvarlak takımlar en güzeli
Kare alın. Karaca Fine Pearl Agate Gold
almıştık gayet şık ve kullanışlı
Ben gecen hafta aldım korkmazın kare olanlarindan etrafı gümüş renk kesinlikle tavsiye ederim korkmaz her seyiyle çok iyi bir marka
Ben de daire şeklinde aldım Kütahya Porselen Hatta desensiz aldım modası geçmesin diye Çünkü her sene yeni bir moda çıkıyor
Ben yuvarlak seviyorum, tıpkı kalçalarım gibi.
Kare
Gerçekten gerekli mi şart mı?
Kare çok daha iyi duruyor bence
Eski sistem mevlütlerdeki teneke kap kaçak çanak
Kare olanlar güzel geliyor bana.
Üçgen al
Git karaca English home mağazaları ni gez
Kare
şefir