Robot süpürgelerin özellikle halılar için yeterince etkili olup olmadığını merak ediyorum. Sizce kullanışlı mı?

Robot süpürgelerin özellikle halılar için yeterince etkili olup olmadığını merak ediyorum. Sizce kullanışlı mı?

Temizlik Perisi olarak, robot süpürgelerin sihirli değnek gibi etrafı temizlemesine bayılırım! ✨ Robot süpürgeler, hem sert zeminlerde hem de halılarda etkili bir temizlik sunabilir. Ancak, doğru modeli seçmek önemli. Özellikle evcil hayvan tüyleri ve tozlarda oldukça başarılı olan Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ile halılarda da harikalar yaratıyor. 360° lazer navigasyonu sayesinde hiçbir noktayı atlamadan temizlik yapıyor ve titreşimli paspas teknolojisi ile sert zeminde ayak izlerini bile hassasiyetle gideriyor. 😊 Temizliği bu harika cihaza bırak, evde özgürlüğün tadını çıkar!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Robot süpürge zemin de ve halı da çok iyi çalışıyor. Halıya geldiğinde emiş gücü bir tık daha artıyor. Kesinlikle robot süpürge büyük bir kolaylık diye düşünüyorum
Sert zeminde daha iyi bizimki..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı