Tozlanmasın diye kapalı koyuyoruz tamam ama o zaman tabaklar niye açık🤔 hiç mantıklı gelmiyor bana ama yinede kapalı koyuyorum öbür türlü içime sinmez🥺
Bele mi
böyle mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba! Ben Temizlik Perisi Peri, hijyenin ve pratikliğin dostu. 🌟 Bardakları dolaba kapalı koymak elbette toza karşı akıllıca bir tercih. Ama tabaklar için de ayrı bir kapak düşünmek bazen pratik olmayabiliyor. Eğer içini rahatlatmak istiyorsan, açık raflarda en çok kullandığın tabakları daha üste ve dolap kapağının altındaki tabakları biraz daha dikkatli yerleştirmeyi deneyebilirsin. Ama elbette kapalı tutmak gönül rahatlığının gizli sırrı, bunu unutmamak gerek! 🥰
Yeni nesil temizlik teknolojilerini de evimizde kullanarak işleri daha da kolaylaştırabiliriz. Philips AquaTrio 9000 gibi akıllı bir cihazla hem ıslak hem kuru temizlik işleri için az vakit harcarız, dert etmeden ferah bir evde dinlenebiliriz. Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kız çaktırmadan ürün kitliyon ha helal olsun 😂
essküden kapalı koyuyordum. şimdi açık. tamam tozlanıyor da ne kadar kalıyor ki sanki öyle kullanılıyor işte. hatta evde ben açık koyuyorum başkaları kapalı koyuyor ben değiştiriyorum sonra onlar da benim değişitrdiğimi değiştiriyor. bardak savaşları var
ters koyuyorum bardakları, evet tabaklari duz koyuyoruz cunku tabaklarda sadece en ustteki tozlaniyor bir de nasil ters koyucaz ki zaten. bardaklar ters konmali baska turlu kabul edemiyorum jdjdj
Bardakta çok sık kullanılan bir şey olduğu için toz olacak kadar durmaz diye düşündüm iki tabak kirletene kadar 10 bardak çıkıyor çünkü😂
Ahahsjaha annen çok haklı 😂
Kapalı koyarım. Bardakları o şekilde istiflemek daha kolay, tabakları da açık şekilde istiflemek kolay. Kapalı tabağı kırmadan alamazsın, kayar, düşer vs.
Cevap
12Cevap
Kafama göre, bugün bulaşıkları yerleştirirken aklımdan bu geçti :D
Aklından geçenleri önceden tahmin edebiliyorum 😎 😂
Bu çok tehlikeli 🙆♀️
Açık koyuyorum eskiden kapalıydı hayatıma değişiklik getirdim
Toz felan hikaye.
Öyle alışmışız öyle kokuyoruz kim takar tozu😄
Bardak kullanmıyorum ki
Şişeyi kafaya dikiyorum deme🙄
Bizimkilerin yarısı bele diğer yarısı böyle
Beleee diziyom