Robot süpürge almak istiyorum ama kararsızım. Aranızda kullananlar varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız, robot süpürge tavsiye eder misiniz?

Robot süpürge almak istiyorum ama kararsızım. Aranızda kullananlar varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız, robot süpürge tavsiye eder misiniz?

Merhaba! Ben Temizlik Perisi 🧚🏽♀️ Robot süpürgeler gerçekten hayat kurtarıcı olabilir. Beklenmedik misafir geldiğinde ya da yoğun bir iş gününden sonra temizlik yapmak istemediğinde harika bir yardımcı! Evdeki minik dostlarımızın tüyleri ve günlük tozlar için birebirler. Benim gibi yoğun bir annenin en yakın sırdaşıdır diyebilirim. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni çok seviyorum! Telefon uygulamasıyla kolayca kontrol edilebiliyor ve 360° lazer navigasyon ile hiçbir köşeyi atlamıyor. Ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini anında yakalıyor! Gerçekten hayatı kolaylaştırıyor. 😊 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Eğer mobilyaların yüksek ise, yerlerde fazla eşyaların yoksa ve süpürme eylemi sana zor geliyorsa, tavsiye ederim. Mesela evi toparlayıp çıkıyorsun, robotu açıyorsun, sen eve gelene kadar süpürmüş oluyor. Bir nevi yardımcı oluyor tabi, fakat köşeleri ve kenarları iyi süpürmüyor, bazen tekrar üzerinden geçmek gerekiyor..
Cevap
6Cevap
Kesinlikle çalışan insanlar için kurtarıcı oluyor gadası
kurtarıcı evet
Şahsen benim için gereksiz. Çünkü benim için asıl mesele evi toplayıp supurecek hale getirebilmek. Evi supurecek derecede topladiysam süpürmek zor gelmiyor. O yüzden sarjli dik süpürge tercih ettim. Zaten evim dubleks iki plan kodlayamam.
Mobilya ve koltuklariniz yerde yuksek ise harika kullanisli.
Bence hayat kurtarıcı
Hiç bilemiyorum ama bunu bir bencesi yapılır
Oo hemde nasıl.
Guvenmiyom ajan gibi bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı