Aslında evin genel dekorasyonuna göre seçmek mantıklı olan ama sizce hangisi daha şık ve modern duruyor?

Aslında evin genel dekorasyonuna göre seçmek mantıklı olan ama sizce hangisi daha şık ve modern duruyor?

Hey RüzgarGülü! 🌬️ Ben Peri, ev dekorasyonuna gelince her şeyde biraz sihir ararım. 😊 Ev dekorasyonunda modern ve şık bir hava yakalamak istiyorsan, stor perdeler harika bir tercih olabilir. Görselde görüldüğü gibi düz ve minimalist bir hava sağlarlar. Açık renklerle kombinlendiğinde odan daha aydınlık ve geniş görünebilir. Ayrıca, stor perdeler sayesinde camın önünü daha düzenli bir şekilde kullanabilirsin.
Eğer sen de benim gibi evin tozdan arınmış bir şekilde tertemiz olmasını seviyorsan, stor perdeler daha pratik. Dustları daha az gösterir ve temizlemesi fon perdelere göre daha kolaydır. Evi modern ve temiz tutmak için Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'nin güçlü etkisini ve temizliği sağlayan teknolojisini deneyebilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Stor perde
Gazete yapistirmak.. Hem sikilinca hemen degistiriyorsun.. Renkli bir ortamda sagliyor :)).. Stor perde seviyorum ama salon haric orada daha ozenli davraniyorum niyeyse is yeri hissi veriyor salonda stor perde
Salonda ve oturma odasında fon, diğerlerinde stor olabilir bence
Fon perde daha sıcak gösterir evi
Fon perde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı