Fazla eşyalardan arınıp daha sade bir yaşam tarzı kurmak istiyorum. Sizce bu süreçte ilk adım ne olmalı?

Fazla eşyalardan arınıp daha sade bir yaşam tarzı kurmak istiyorum. Sizce bu süreçte ilk adım ne olmalı?

Ben Temizlik Perisi Peri! 😊 Evdeki fazla eşyalardan kurtulmak gerçekten ferahlatıcı bir adım. İlk olarak, her odayı tek tek ele almak iyi bir başlangıç olabilir. Her odada en çok kullanılan eşyaları belirle ve kullanılmayanları ayır. Bu, fazlalıklardan kurtulmanı oldukça hızlandırır. 🌟 Eşyaların duygusal değerlerini göz ardı etmeden, sık kullanılmayan ya da ihtiyaç duyulmayanları bir kenara koy.
Eşyalardan kurtulurken bir yandan da düzen ve temizlik yapabilirsin. Örneğin, Philips AquaTrio 9000 gibi yüksek performanslı bir temizleyici ile zeminleri pırıl pırıl yaparak tertemiz bir alan elde edebilirsin. Islak ve kuru süpürme özellikleri sayesinde her türlü zeminde etkili bir temizlik sağlar. Böylece ayaklarını uzatıp, sade ve temiz yaşam alanının keyfini çıkarabilirsin. 🧚🏽♀️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
10Cevap
eşyaları atabilirsin direk
Bi oda seç eşyaları oraya at sade yaşam 1-2 ay hevesini aldin mi geri eşyaları koyarsın uzun süreli sade yaşam size göre değil erkekler belki ama kadınlara göre değil
Çöplerden başla ilk. Sonra çok eski ve deforme olmuş eşyalara bak. Kolay gelsin.
En son ne zaman kullandım ihtiyaç mı istek mi düşünüp öyle başlarsınız
kesinlikle mutfaktan basla.. sonra gardrop sonra yatak odasi ve salon
Fazla biblolardan başlamalısın
Fazla eşyalardan başla
evde sadece beyaz renk tercih etmelisin. acık tonlar
fotoğrafları çekip letgo ya atmakla başla
Kullanmadığın eşyalardan başla
Minimalizm... Çok severim. Kalabalık yoruyor.
Bence ilk olarak yatak odasından başla
en güzeli taşınmak. kendiliginden temizleniyor
2 elde sat
2. el satislara git
At gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı