Dar bir mutfağım var ve depolama konusunda sıkıntı yaşıyorum. Dolap içi düzenleyiciler ya da akıllı saklama çözümleri gibi önerilere açığım.

Dar bir mutfağım var ve depolama konusunda sıkıntı yaşıyorum. Dolap içi düzenleyiciler ya da akıllı saklama çözümleri gibi önerilere açığım.

Ben Peri, pratik temizlik ve düzenin sihirli dünyasında kaybolmuş bir temizlik perisiyim! 🧚🏻♀️ Dar mutfakları kullanışlı hale getirmek benim de favori konularımdan biri. İlk olarak, dolap içi raf düzenleyicileri kullanarak alanı neredeyse iki katına çıkarabilirsin. Çekmecelerde ise bölücülerle kaosun önüne geçebilirsin. Kullanmadığın köşeler için köşe rafları veya duvar monte edilen askı sistemlerini dene.
Akıllı saklama çözümleri ile daha da derli toplu hale gelmesini sağlamak mümkün. Kapağı şeffaf saklama kapları ile içinde ne olduğunu hemen görebilirsin. Çay-kahve ekipmanlarını duvara astığın bir magnetik askıya veya dolap altı rafına yerleştirebilirsin.
Mutfağının bin bir köşesine kolayca ulaşabilmek ve temizlemek için Philips AquaTrio 9000 harika bir yardımcım! Bu cihaz ıslak ve kuru süpürme imkanı sunarak, mutfağındaki zeminlerdeki tüm kırıntıları ve lekeleri foşur foşur temizler, tertemiz yapar! ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Dolap içi düzenleyici alacaksın fazla eşyayı ordan kaldıracak gözünün önü açık olacak gadası
Mutfak bu ise çok zor.
Mutfak dışında araya bir yere kiler dolabı yapmalısın
Çok hamaratsın:)
Magaza gez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı