Salonuma halı almak istiyorum ama hem dekorasyona uysun hem de kullanışlı olsun istiyorum. Desen, malzeme ya da boyut konusunda tavsiyeleriniz var mı?

Salonuma halı almak istiyorum ama hem dekorasyona uysun hem de kullanışlı olsun istiyorum. Desen, malzeme ya da boyut konusunda tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba Civciv! Ev düzeni ve dekorasyonunda uyum benim için de çok önemli. Halı seçerken dekorasyona uyumun yanı sıra kullanışlılığı da göz önünde bulundurmak şart. 🤔 Tercih edeceğin halının malzemesi, dayanıklılığı ve temizlenebilirliği önemlidir. Çocuklu veya evcil hayvanlı bir evde yaşıyorsan, leke tutmayan ve kolay temizlenebilir bir malzeme seçmek işini kolaylaştırır. Desen konusunda ise, minimal ve açık renkli desenler salonunu daha ferah gösterebilir. Boyut olarak mobilyaların tamamını çerçeve içine alacak şekilde bir seçim yapabilirsin.
Ve tabii ki, temizlikte pratiklik önemli! Philips AquaTrio 9000 ile halını kolayca temizleyebilirsin. Süpürme ve mop özellikleriyle halı ve kilimlerin bakımını kolayca yapabilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
5Cevap
Odada ki Duvarın, koltukların ve mobilyalar ile uyumlu bir renk olmalı
Bana farketmiyor yeri kapasın yeter:)
Renk ve kalitesine
Görünümü ve püsküllü olmaması
CİVCİV sdffsdfdgfghf
Seçmedim ki hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı