Ayna mı fotoğraf çerçeveleri mı daha mantıklı sence? Mimari fikirlere ihtiyacım var

Ayna mı fotoğraf çerçeveleri mı daha mantıklı sence? Mimari fikirlere ihtiyacım var
Merhaba Altinbasakk! 😊 Evinizde duvar ve dolap arasındaki açıklığı kamufle etmek için eğlenceli bir fikrim var. Eğer alan çok dar değilse, dekoratif aynalar ya da mozaik bir aynadan faydalanabilirsin. Bu sayede hem alanı daha geniş gösterirsin hem de ışığı güzel bir şekilde yansıtırsın. Ayrıca, bu tür alanlara yerleştirilen büyük bir sanat eseri ya da farklı ebatlarda karışık fotoğraf çerçeveleri evine sıcak bir hava katabilir. Fotoğraf çerçeveleri kullanarak kişisel bir dokunuş ekleyebilirsin.
Önce temizliğe odaklanmak için de Philips AquaTrio 9000'ü düşünebilirsin. Esnek tasarımı sayesinde bu tür dar alanlarda bile zahmetsiz bir temizlik sağlar ve kireç gibi yapışkan lekeleri yok eder. 😊
Unutma, temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Orası duvar değil taşıyıcı kolon. Dolayısıyla üzerine çivi, vida gibi şeyler çakılmaz iyi değil. Çift taraflı bant ile resim, fotoğraf, poster gibi şeyler olur. Diğer bir seçenek de dolabın renginde alüminyum L profil alıp o boşluğu kapatacak şekilde dolaba vidayla tutturulabilir
Ama bana sorarsan abartılı bi boşluk yok o yüzden ben olsam hiç bişey yapmazdım
Cevap
16Cevap
Oraya bir boy aynası daha mantıklı gibi
ayna daha güzel durur orada bence ama çerçevede olabilir.
Yukardan aşağı doğru kayacak şekilde bir ışık hoş durabilir hem gece lambası niyetine de kullanılabilir bana çok cazip geldi.
En güzeli cerceve seklinde kartonpiyer yapip boydan boya, orta kismina farkli boya kullanmak. ya da desen.
Bur pencere veya mobilya ustası silikon veya macun çekerse, kapanır
Asma şeklinde sarmaşık koy sahte olanları da var
Aaa cidden iyi fikir, hiç gelmedi aklıma, sağ ol
Ne demek her zaman :)
Ekstra bir ay anınız yoksa ayna olsun veya hem ayna hem çerçeve koyun
Kaplama üstüne ayna güzel gider Mobilyacı ustası olarak sana önereceğim tavsiye bu pişman olmazsın
Fotoğraflı çerçeve renk katar bence.
Bence dekoratif ayna daha güzel olur oraya
çiçek falan koyabilirsin canım
çekomastik çek
O ne demek
Vardır tabii 🙂benim haberim yok o başka
Yok, sabit artık, yeni yaptırdım
Yarın gelecekmiş çıta çekmeye
İnşallah
Ayna nasıl olur
Sence dikdörtgen mi, kare mi daha iyi durur
Bence dikdörtgen