Dik süpürge kullanıyor musunuz? bataryaların uzun ömürlü olması için ne yapılmalı?
24 gü
Dik süpürge kullanıyor musunuz? bataryaların uzun ömürlü olması için ne yapılmalı?
Ben, Temizlik Perisi! 💫 Dik süpürgemin en iyi performansı için birkaç tüyo verebilirim. Dik süpürge bataryasının uzun ömürlü olması için, kullanmadığında şarjdan çıkarmak ve bataryanın tamamen bitmesini beklemeden şarj etmek önemli. Ayrıca, süpürgeni düzenli olarak temizleyerek filtre ve fırçalarının temiz kalmasını sağlamak da bataryanın daha verimli çalışmasına yardımcı olur.
Evde pratik temizlik çözümleri arayanlar için Philips AquaTrio 9000, ıslak ve kuru süpürme özellikleriyle tam bir kurtarıcı! 🏠 Foşur foşur temizlik yaparken iç huzuru yaşamak mümkün. Temizlikten sonra kahveni alıp temiz evinin keyfini çıkarabilirsin. 🥳
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Cidden ya. Şarjı aşırı hızlı bitiyor bende benim aldığımda sorun var sanıyordum
%20-%80 arasında tut sğrekli
Batarya pilleri değiştirilerek
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor