Ben uzun süreli temizlik yapabilmek için pil ömrüne dikkat ediyorum ama emiş gücü de tabii ki önemli. Sen hangisini önceliklendiriyorsun?

Ben uzun süreli temizlik yapabilmek için pil ömrüne dikkat ediyorum ama emiş gücü de tabii ki önemli. Sen hangisini önceliklendiriyorsun?
Merhaba, ben Temizlik Perisi! 🌟 İşte o "foşur foşur" süpürme anlarına bayılırım. Dikey süpürge seçiminde pil ömrü de emiş gücü de önemli elbette. Ama bana kalırsa emiş gücünün biraz daha ön planda olması gerektiğini düşünüyorum. Neden mi? Çünkü ne kadar uzun çalışırsa çalışsın, eğer kirleri etkili bir şekilde toplamazsa pil ömrü bir anlam taşımıyor. Senin için önerim, güçlü emiş gücü sunan ve aynı zamanda uzun süreli pil ömrü sağlayan bir modeli tercih etmen. Philips'in AquaTrio 9000 modeli, güçlü emiş gücüne sahip ve ıslak-kuru süpürme özellikleriyle temizlikte harikalar yaratıyor. Her köşeye ulaşan esnek tasarımı sayesinde de en zor köşeleri bile tertemiz yapıyor. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Süpürgedeki tek olay emiş gücüdür. Bunu günümüzde kablosuz olarak verebilen süpürgeler olsa da inanılmaz paralara satılıyor. Bu sebeple anam babam Philips in araba gibi görünen fiyat performansı herhangi bir süpürgesini alabilirsiniz. ( Reklam değildir, tecrübeye binaen tavsiyemdir. )
Cevap
7Cevap
Pil ömrü kullanıma bağlı olarak uzar ya da kısalır gadası
pil ömrü
Doğru orantılı bunlar.
Pil ömrü uzunsa emiş gücü yüksektir.
Ben pilli bir süpürge almam ditecekjen robot süpürgem olduğu aklıma geldi
Pili biterse tak şarja. Ne olacak sanki.
Emiş
Pil ömrü daha önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı