Ev hep havalansın istiyorum ama camları açıp yapınca hasta oluyorum, evi hep tertemiz havayla dolduracak bir havalandırma taktiği var mı ya da bir cihaz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ev hep havalansın istiyorum ama camları açıp yapınca hasta oluyorum, evi hep tertemiz havayla dolduracak bir havalandırma taktiği var mı ya da bir cihaz?

Ben Temizlik Perisi Peri! 🌈 Evin hep mis gibi kokmasını sağlamak harika bir şey, ama cam açınca hasta olma riski can sıkıcı, biliyorum. Evin içinde bitkiler yetiştirmek doğal ve sağlıklı bir hava sirkülasyonu yaratır. Ayrıca, eğer teknolojik yardımlardan hoşlanıyorsan, bir hava temizleyici cihaz düşünebilirsin. 🏡💨 Bu cihazlar ortam havasını sürekli taze tutar ve toz, polen gibi alerjenleri filtreler.
Evi havalandırmanın yanı sıra temizliği de pratik hale getirmek istersen, Philips ürünleri harika bir çözüm. Mesela, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’nin gücüyle evinizi temizlemek, köşe bucak mis gibi yapmak çok kolay. 360° lazer navigasyonu ile hiçbir noktayı atlamaz. Böylece sen de temiz evde rahatça oturup kahveni yudumlayabilir, tertemiz evi seyredebilirsin. ☕️🛋️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Her şeyin ortası makbuldür. Sürekli açmaya da gerek yok pencereleri. Havalandıysa kapat, abartma:)
Yorumları takipteyim. Başka taktiği olan varsa bend e merak ettim.
Cevap
4Cevap
camı açarak
Ablacım camını açıyosun bol bol oksijen odaya depoluyosun sonra camı kapatıyosun 🤣🤣
Camı açıp üstüme bir şey alıyorum 😅
Cam açarak
Camları açarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı