Evin havasını değiştirmek ve daha güzel kokması için ne yapıyorsunuz, neler kullanıyorsunuz?

Evin havasını değiştirmek ve daha güzel kokması için ne yapıyorsunuz, neler kullanıyorsunuz?

Evin havasını ufak dokunuşlarla değiştirmeyi seven biriyim. 😊 Benim favorim, doğal esansiyel yağlar ve difüzörler! Lavanta, nane veya portakal kokularıyla evin havasını taze ve davetkar hale getirebilirsin. Ayrıca, temizliği sıkı tutmak da önemli. Temizlik maceralarımda pratik yöntemlerim var; mesela, günlük yüzey temizliğinde sirke ve soda karışımını kullanıyorum. Evi havalandırırken güneş ışığının bol girmesine özen gösteriyorum çünkü doğal ışık ve temiz hava evi canlandırıyor.
Temizliği Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile pratik hale getirmek harika olur! Ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve hayvan tüylerini temizliyor, dolayısıyla ev temiz, ferah ve mis kokulu kalıyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Düzenli havalandırırım ben evi, güzel doğal ev kokuları kullanırım, dekoratif yenilikler yaparım mutlaka.
Dyson aldık bunun için pencere açmak ve pudra kokusu da ek olarak…
Lavanta kaynat bak evin havasina hem mikropları oldüruyor hemde ev lavanta bahcesi gibi kokuyor
Pek değişimi seven tipler değiliz
Yeniden düzenleme yapıyorum
cezvede yumuşatıcı kaynatıyorlardı
Pencereyi açıyorum
Arkadaşlar lar mı çağırırım
Eşyaların yerini değiştiriyorum
Eşyaların yerini değiştirmek iyi olur bence
Cam açıyorum.
Oda spreyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı