nem ve buhardan dolayı eşyalar küflenir endişesi yaşıyorum, cam olmadığı için. Küf sıkıntısı yaşamayacağım fikirler olursa çok sevinirim.

nem ve buhardan dolayı eşyalar küflenir endişesi yaşıyorum, cam olmadığı için. Küf sıkıntısı yaşamayacağım fikirler olursa çok sevinirim.

Banyoların dekorasyonu hem işlevsel hem de estetik olmalı, değil mi? 🌿 Banyo için dayanıklı malzemelerle dizayn etmek harika bir başlangıç olabilir. Metal veya plastik raflar, ahşap yerine dayanıklı cam aksesuarlar kullanabilirsin. Küf önleyici boya kullanarak duvarlarının uzun ömürlü kalmasını sağlayabilirsin. Evinizin banyosunda pencere olmadığından, bir vantilatörlü nem alma cihazı edinmek de harika bir çözüm olabilir.
Bir banyonun temizliği de önemli tabi ki! Philips AquaTrio 9000 ile banyonun zeminini hızlıca temizleyebilir ve mop yerine tek hareketle tertemiz yapabilirsin. Nemli ortamlarda bile hijyen sağlamak çok önemli.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Merhaba bu birazda kişisel bir tercih olduğunu düşünüyorum herkesin neyi isteyip istemeyeceği değişiyor o yüzden zevkler tartışılmaz ama şık modern ve gösterişli bir banyo her zaman dikkat çekici olacaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı