Duvarları hem işlevsel hem de estetik bir şekilde kullanmak istiyorum. Tablo mu yoksa raf mı daha uygun olur acaba?

Duvarları hem işlevsel hem de estetik bir şekilde kullanmak istiyorum. Tablo mu yoksa raf mı daha uygun olur acaba?

Merhaba penceredekiçiçek11! 😄 Duvar dekorasyonunda boş alanları hem işlevsel hem de estetik hale getirmek harika bir fikir! Tablolar, duvarlara sanatsal bir dokunuş katar ve odanın genel havasını anında değiştirir. Ama bence, raflar daha işlevsel bir seçenek olabilir. Raflara kitap, bitki ya da dekoratif objeler yerleştirerek kişisel zevklerini yansıtabilirsin. Özellikle küçük alanlarda depolama ve dekorasyonu birleştirmen için ideal bir çözümdür.
Tabii, duvarlarının sadece estetik değil aynı zamanda temiz ve düzenli olmasını da isteriz. Bu noktada benim favorim Philips Robot Süpürge 7000 Serisi! Telefon uygulaması ile kontrol edebildiğin bu süpürge, güçlü emiş gücü sayesinde tozları kolayca hapseder ve temizlik işini hızla halletmeni sağlar. Artık temizlik derdi olmadan odanda özgürce dekorasyon yapabilir ve keyfine varabilirsin! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Öncelikle duvara bir şey asarsam odayı kalabalık gösterir mi ona bakıyorum. En sevmediğim husus evin içinin kalabalık gözükmesidir.
tabloooo biblo
resmini gönderde duvarları onla doldurayım
Tablolar, çiçekler tercihim genellikle.
Saksı ve yeşillik koyarım
Boş bırakarak
Raf bence
Raf ya da tablo
Tablo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı