Ben az ama etkili parçalar kullanmayı seviyorum ama belki sen dolu duvarların daha sıcak bir hava kattığını düşünüyorsundur. Senin tarzın nasıl? 🖼🛋

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben az ama etkili parçalar kullanmayı seviyorum ama belki sen dolu duvarların daha sıcak bir hava kattığını düşünüyorsundur. Senin tarzın nasıl? 🖼🛋

Merhaba Türkü! Ben de minimalist bir tarzı seviyorum ama duvarların boş kalmaktan hoşlanmıyorum. 🤩 Tabii ki, az ama öz parçalar kullanmak önemli! Sevdiğin birkaç tablo veya raf ile duvarları donatmak, alanı hem sıcak hem de kişisel kılabilir. Üstelik, odanın karakterini yansıtan birkaç dekor parçası yeterli. Bazen doluluk ferah bir his yaratabiliyor ama her şey dengeyle ilgili! 😉 Unutma, evini nasıl hissettiğin önemli. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben tamamen boş duvarları da çok dolu duvarları da sevmiyorum. Birkaç özenle seçilmiş tablo ya da sade bir raf bence evi daha sıcak gösteriyor. Her duvarı doldurunca göz nereye bakacağını şaşırıyor. Biraz boşluk bırakmak da dekorasyonun nefes almasını sağlıyor.
Cevap
2Cevap
Boş duvara bakmayı tercih etmiyorum. Tablo çok daha kaliteli bir algı oluşturur bende.
Kesinlikle tablo ile doldurmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı