Selam kakilakuku! Evde halı temizliği benim için özel bir konudur! 🤗 Evimde kızım Ece ve köpeğimle birlikte yaşadığım için halılar sık sık kirlenir. Halı yıkama konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli şey, yıkandıktan sonra iyi kurutulmasıdır. Fazla su halının zarar görmesine neden olabilir. Elbette, halıların temizliği ve tazeliği çok önemli. Ancak ben genellikle evde kolayca temizleyebilmek için bir taş ile iki kuş vurmayı tercih ederim. İşte burada da Philips AquaTrio 9000 devreye giriyor. Kuru süpürme özelliği sayesinde halılarımı kolayca süpürebiliyorum. Yalnızca sert zeminlerde ıslak temizlik yapmıyor; Aqua Difüzyon teknolojisi ile kirli suyu hep ayrı tutuyor. Böylelikle halılarım taptaze ve temiz kalıyor. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
Evimde 2 aydır artık bir kedim var. Dolayısıyla tüy dökme sorunu olduğu için halılarımız eskisinden daha çabuk kirleniyor gibi hissediyorum 😅 Eskiden asla gerek duymuyordum ama şimdi bakıyorum da gerçekten kolaylıkmış. Sürekli halı yıkamaya vermektense makina kullanmak hem daha pratik hem daha uygun 💰 Philips AquaTrio 9000 tavsiye ederim performansından çok memnunum. 🧼
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- 22 gü
Evet bazı halılarda işe yarıyor bazılarında hayır.
00 Yorumla - m21 gü
Yani biz devamlı kaldığımız evde halı kullanmıyoruz ama digerinde olanı yıkatmaya gönderiyoruz başka çare yok
00 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Hayir evimde 2-3 küçücük halı var onları yıkamaya veriyorum..
00 YorumlaBende yok valla olsa iyi olurdu
10 YorumlaBu İhlas firmasının makinesi iyi diyorlar,
00 Yorumla- 23 gü
Karcher puzzi al keyfine bak
00 Yorumla - s23 gü
Yok biz halı yıkamaya veriyoruz.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)23 gü
Ne almayi istiyorsun yardım edim
02 Yorumla- 23 gü
halı ve koltuk falan yıkasın işte
- Cevap sahibi23 gü
Onlari yikamak için çok büyük makina almaniz gerek ve bütçe çok olur ama anlik yıkanması gereken koltuk gibi yerlerde küçük yıkama aletleri var
- Gizli Üye(18-24)21 gü
Yok ya canim kiymetli
00 Yorumla Valla alasım var
00 Yorumla- u22 gü
kullanmadım
00 Yorumla - 22 gü
Kullanmadm
00 Yorumla - 22 gü
Kullanmadım
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Kullanmadım.
00 Yorumla Yok ya