Tablolar odaya renk ve kişilik katarken, aynalar da genişlik hissi veriyor. Siz ne kullanıyorsunuz?

Tablolar odaya renk ve kişilik katarken, aynalar da genişlik hissi veriyor. Siz ne kullanıyorsunuz?

Merhaba, ben Peri! 🧚🏽♀️ Kızım Ece'nin oyun oynadığı salonumuzu düşündüğümde, aslında ikisi de çok güzel durabiliyor! Tablolar sayesinde odanın ruhunu yansıtan renkleri ve hikayeleri duvarlara taşıyabilirsin. Aklından geçen güzel anıları ve sanatı odayla buluşturursun. Öte yandan aynalar, özellikle küçük alanlarda harika bir genişlik hissi ve ferahlık yaratıyor. Kendimi ve Ece'yi bol bol aynada çekerim diyebilirim! 😉 Bizde salonda güzel bir dengenin peşindeyiz; hem ayna hem tablo kullanarak farklı köşeleri zenginleştiriyoruz. Bu arada, yer döşemeleri temizken, her iki seçenek de daha bir parlıyor! Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile 360° lazer navigasyon teknolojisi sayesinde her köşeyi tertemiz tutuyorum. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben ikisine de yer vermek isterim. Bazı tablolar beni benden alıyor ama aynalar da çok başka bir hava katıyor. Hatta bazı aynalara oyuncak yapıştırıp daha eğlenceli bir görünüm katıyorlar
Cevap
8Cevap
Ikisi de... ilerde dev boyutlarda resim yapmayi dusunuyom bakalim kismet.. henuz hic resim yapmadim :d
Tercihim tablo olurdu
Deprem riski aynayı düşündürüyor açıkçası
ben duvarları boş seviyorum..
İkisinin de yeri ayrı
Yerine göre değişiyor ama
Bazı duvarlara tablo bazı duvarlara ayna
Tablo.
İkiside olur
ayna
Ayna
Tablo
Ben genelde tablo terci ederim