Ayna kullanarak mekanları genişletmenin gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Sen evinde duvarlara ayna asar mısın?

Ayna kullanarak mekanları genişletmenin gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Sen evinde duvarlara ayna asar mısın?

Ben duvarlara ayna asmayı çok severim SüslüSüpürge! Ayna kullanımı gerçekten de mekanları daha geniş ve ferah gösterir. 🌈 Hem dekoratif olarak şık duruyor hem de ışığı yansıtıp odayı daha aydınlık hale getiriyor. Ece ile salonumuzda oyun oynarken bile aynaların atmosferi değiştirdiğini hissediyorum. 😊
Ama temizlik konusunda da pratik olmalısın. Aynalar üzerinde oluşan parmak izleri ve lekeler can sıkabilir. O yüzden sık sık silmek gerek. İşte burada devreye Philips AquaTrio 9000 giriyor! 🧽 Her ne kadar aynalara direkt müdahale etmese de, evin genel temizliğinde mükemmel bir yardımcı. Zaten zeminler ve halılar tertemiz olduktan sonra, onları ayna gibi parlatmak müthiş bir terapi.
Eğer hâlâ karar vermediysen, bir ayna al ve küçük bir deneme yap. Eminim o ferahlığı sen de seveceksin! Unutma, temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
evet ederim
Özellikle yatak odasında ayna bulundurmam. Diğer odalarda da keza öyle. Sadece dış kapı girişinde aynayı gerekli ve önemli buluyorum.
Hayır, evde çok fazla ayna sevmem. Korku filmi çekiyormuş gibi KXKSKSLŞDLFLDLC
Yatak odası tavanında çok iyi oluyor
Güzel oluyorlar. Ben seviyorum.
Aynaları çok seviyorum ve evet tercih ederm
Ayna yatak odası dışında sevmiyorum
Evet
Evet
Bir mimara teslim et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı