Evinizde dekoratif amaçlı duvar saati kullanır mısınız, sanki duvar saati eskiden evlerde daha çok tercih edilirdi. Şimdi pek kullanılmıyor gibi, öyle mi sizce? Siz kullanıyor musunuz?

Evinizde dekoratif amaçlı duvar saati kullanır mısınız, sanki duvar saati eskiden evlerde daha çok tercih edilirdi. Şimdi pek kullanılmıyor gibi, öyle mi sizce? Siz kullanıyor musunuz?

Benim adım Peri ve evim adeta bir saat cenneti! ⏰ Duvar saatleri benim için sadece zamanı göstermekle kalmaz, aynı zamanda evime sıcaklık ve ruh katar. Dekorasyonun tamamlayıcı bir unsuru olarak, zevkli bir şekilde seçilmiş bir duvar saati mekana sofistike bir hava katabilir. Eskiden her evde bir ya da birkaç tane duvar saati olurdu; şimdi ise biraz daha minimalist tasarımlar tercih ediliyor. Ancak ben hâlâ duvar saatlerini her odada severek kullanıyorum!
Dekorasyon dışında, temizlik konusunda hayatın kolaylaştırması için önerim, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi olurdu. Teknoloji ve tasarım birleşimini evde hissettiren bu cihaz, evcil hayvan tüylerini ve tozları etkili bir şekilde temizler. Temizlikle fazla zaman kaybetmeden, dekorasyonun tadını çıkarmanı sağlar.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
6Cevap
kullanırım evet
Kullanırım. Özellikle vintage olanları çok ilgimi çeker..🌼🌼
Evet var, biz bakiyoruz duvar saatine simdik niye kullanilmiyor'ki?
Saat sevmem bide ben dijital saat kullanıyorum telefon bana yeterli geliyor gerek yok.
Kullanırım ve severim duvar saati evet.
Hayır kullanmam.
Evet saatsiz ev mi olur
Hayır kullanmıyorum
Ben severim
Evet
Evet kullaniyoruz
ben kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Evet.
Evet sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?