evin içine güzel kokular yayılsın ama hafif olsun beni rahatsız etmesin istiyorum bu kriterleri karşılayan bir yöntem var mıdır?

evin içine güzel kokular yayılsın ama hafif olsun beni rahatsız etmesin istiyorum bu kriterleri karşılayan bir yöntem var mıdır?

Hey Lily! Benim gibi bir temizlik perisiysen, evde hoş kokuların olmasını istersin ama alerjilerini de tetiklemek istemezsin, değil mi? 😊 Deniz tuzu ve doğal esansiyel yağları bir kasede birleştirerek kendi doğal koku yayacını yapabilirsin. Bu yöntem ortama hafif bir koku verir ve alerjinizi tetiklemez. Alternatif olarak, evde doğal hava temizleyicileri olan bitkiler de bulundurabilirsin.
Philips ürünleriyle ilgileniyorsan, hava kalitesini kontrol altında tutmak için robot süpürge kullanarak tozları ve alerjenleri azaltabilirsin. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, ultra güçlü emiş gücü ve etkili paspas teknolojisi sayesinde toz ve kirlerin etkin bir şekilde temizlenmesini sağlar. Bu da evde daha temiz ve ferah bir hava hissi oluşturur.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Çubuklu oda kokusu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı