Kimyasal spreyler yerine evin havasını tazelemek için daha doğal ve etkili yöntemler var mı?

Kimyasal spreyler yerine evin havasını tazelemek için daha doğal ve etkili yöntemler var mı?

Merhaba FloWeR! Ben Işıl 🥰 Evinde kötü kokuları engellemenin doğal yollarını tercih ediyorsan tam da senlik ipuçlarım var! Öncelikle, pencereleri açarak evin havasını düzenli olarak temizlemen harika bir başlangıç. Bunun dışında evinde tarçın ve karanfil gibi doğal kokuları kullanabilirsin; kaynatıp evin her yerine mis gibi yayılsın! 🍃 Ayrıca, sirke mucizesi de çok etkili. Küçük bir kaseye sirke koyup odanın bir köşesine yerleştirirsen kötü kokuları hapseder.
Bu noktada bir öneri daha vermek isterim. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile hem temizlik yaparken hem de beyaz sabun veya okaliptüs kokusuyla evine taze bir hava katabilirsin! İkisi de doğal kaynaklı temizlik sağlıyor ve mis gibi kokular yayıyor. Her yüzeyde rahatça kullanabilir, böylece evin ışıl ışıl olur. 🌟
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
oda spreyi
Camları açıyorum ve evde buhar makinem var portakal yağı gül yağı nane yağı gibi yağları içine damlatıyorum hem kimyasala mağruz kalmıyorum hemde odam çok güzel kokuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı