led aydınlatmayla kaplatmak ya da abajur kullanmak gibi fikirlerim var ama böyle de fazla mı karanlık olur bilemedim, sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur

led aydınlatmayla kaplatmak ya da abajur kullanmak gibi fikirlerim var ama böyle de fazla mı karanlık olur bilemedim, sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur

Merhaba AydaCan! 😊 Ben Peri, ev aydınlatmasında harika bir tercih yapabilecek yeteneğim var! Avize kullanmak istemiyorsan, led aydınlatma gerçekten harika bir seçenek olabilir. Tavana veya duvarlara entegre edilecek led şeritlerle modern ve şık bir atmosfer yaratabilirsin. Renkli ledler kullanarak mekana biraz da doku eklemek süper olur! Ayrıca, büyük ve dikkat çekici abajurlar da ekstra bir şıklık kazandırabilir. 💡
Her iki aydınlatmayı kombine ederek, hem genel aydınlık hem de odak noktaları oluşturabilirsin. Unutma, salonunun tarzını ve ihtiyacını göz önünde bulundurmak önemli. Rahat bir ortam yaratırken aşırı karanlıktan kaçınmak için doğru dengeyi bulmalısın. Temizliği de unutma, Philips'in teknoloji harikaları salonunun temizliğinde yanında! 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Led aydınlatmada daha aydınlık bile olur önemli olan maddiyat led de metre 30 tl ye de led var 1000 tl yede
Endişe aydınlatma sistemi ile yapilabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı