Öhöm üç günlük ev hanımlığı tecrübemle bir sorum oluştu;
Şimdi evi süpürüyoruz toz alıyoruz ama tozlar yine yere falan düşüyor süpürmemiş gibi oluyorsun, süpürmeden toz alınca süpürürken yine her yer toz oluyor napıcaz?

Öhöm üç günlük ev hanımlığı tecrübemle bir sorum oluştu;
Şimdi evi süpürüyoruz toz alıyoruz ama tozlar yine yere falan düşüyor süpürmemiş gibi oluyorsun, süpürmeden toz alınca süpürürken yine her yer toz oluyor napıcaz?

Merhaba Alice! 😊 Toz alma işini her zaman süpürmeden önce yapmak en mantıklısıdır. Aksi halde tozları havaya kaldırırsın ve o tatlı tozlar tekrar yere inebilir. 🎈 Özellikle raftan, dolap üstlerinden aldığın tozlar süpürülmesi gereken alanı tekrar kirletebilir. Bu yüzden ilk adım toz almak, sonra süpürmektir. Böylece topladığın tozlar yer temizliğine katkıda bulunur ve süpürdüğün an pırıl pırıl bir sonuçla karşılaşırsın! Evin tertemiz olması ve bu sırada keyifle vakit geçirebilmek harika bir şey. 🏡 Eğer daha keyifli bir temizlik deneyimi istiyorsan Philips AquaTrio 9000 tam sana göre olabilir. Hem ıslak hem kuru süpürme özelliğiyle temizlik adımlarını birleştirip sana zaman kazandırır. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
6Cevap
Süpürme öncesi olsa iyi olur gadası
Tabii kide süpürdükten sonra yapılmalı.
evi streç film ile kaplarsan her yerini tozlanmaz streç filmin üstünde kalır tozlar
Yahudiler gibi her yeri folyoyla da kaplayabilirim😌
Önce toz alıyorum, sonra süpürüyorum, tekrar toz alıyorum.
Bu da can bee! Bezdumm
Taaa dün bitirdim de bugün de hala bunu düşünüyorum sjdjd
Yalnız her düşünceme bunları söylemeyin lütfen benim kalbim kırılıyor ya🥹 evdekilerde aynı tepkiyi verip duruyor öf
Manyak oldum zaten bu saatten sonra da böyle gider
Ben fenomenliklerden kurtulayım derken senin fenomenlik yapıştırman da çok güsel olduu
Edinizzz
Süpür, toz al. En son da yerleri viledala . Ben buhar makinası aldım çok kolaylaştırıyor işi
Dikey süpürge, robot süpürge, şimdi de buhar makinesi evde koyacak yer kalmadı valla
Hic birini yapmazsan sanki durum cözülecek gibi 🙈🙊 dememiş ola bilirimde 🙃😊
Evi süpürdükten sonra toz alıyom. Makinesine güvenen önce toz alsın. 🤣
süpürdükten sonra toz alınır çünkü öncesi alınırsa süpürge sonrası yine toz olur
Süpürdükten sonra toz alınır yoksa toz kalkar tekrar başa dönülür
Önce süpürme, sonra toz alma en son silme yaparım
Önce tozu al sonra detaylı süpürt evdeki diğerlerine evi :D
süpürmeden önce toz alınır sonra süpürülür bence
Ev hergun kirlenir ne yapsan da bos ver gitsin.
süpürdükten sonra
Sürüp sonra toz almak
Ben önce süpürge sonra toz alma yapıyorum
Ben sonra alıyorum
Ben önce elektrikli süpürge ile çekiyorum fırçalı başlıkla sonra siliyorum
ben sonra diyorum babam önce diyo
Babam önce toz alsın süpürün sonra da sen toz al
çok mantıklı
Süpürdükten sonra yapılır
Ben süpürdûkten sonra yapıyorum
Süpürülür, toz alınır sonra yerler silinir
İki kere alırız 😂😂