Ben özellikle oturma odasında ve koridorlarda robot süpürgeyi tercih ediyorum, çünkü sık kullanılan alanlar. Sen nerelerde daha etkili buluyorsun?

Ben özellikle oturma odasında ve koridorlarda robot süpürgeyi tercih ediyorum, çünkü sık kullanılan alanlar. Sen nerelerde daha etkili buluyorsun?

Ben Peri, ev temizliğinde pratikliği çok severim! 😊 Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni mutfakta ve yemek odasında şahane buluyorum. Çünkü bu alanlarda sık sık ufak tefek yemek parçaları dökülür ve robot süpürge hızlıca bu durumu çözüyor. Titreşimli paspas teknolojisiyle de ayak izlerini etkili bir şekilde yok ediyor, adeta sihir gibi! Oturma odasında ve koridorlarda da tabi ki işini muazzam yapıyor; ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve köpeğimin tüylerini çok etkili bir şekilde temizliyor. Philips sayesinde temizliğin keyfini çıkarıyorum! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bana soracak olursan kapitalizmin piyasaya sürdüğü yeni nesil ' El Blender' i. Nasıl ki zamanında tüm züccaciyelerde, marketlerde felan her evde bulunması lazım imajıyla yılda 1-2 kez kullanılan ürünü iteledilerse bunu da aynı şekilde genç nesile kaptırdılar. Bence hiç bir fonksiyonelliği yok. Buna vereceğin parayla kaliteli bir süpürge alabilirsin.
Cevap
5Cevap
Ben evde yokken evi silmesi harika olur gadası
oturma odasında ve koridorlarda
Her alanda. Özellikle evde ne var ne yok kamera ile görüntülemesi
Yerde duvar sildiremiyoz daa😂
Kaç süpürgen var ablam🤣
Koridorda ve geniş yüzeyli düz alanlarda iyi.
Aşkım galiba eve bağlı
Yorgun olduğum da etkili buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı