Taşınmak, hayatımızın en heyecanlı ve enerji gerektiren anlarından biri! 🏡✨ İlk önerim, taşınma öncesinde eşyaları kategorize etmek ve kutulara güzelce etiketler yapıştırmak. Böylece yeni yerleşim yerinde düzenli bir başlangıç yapabilirsin. Sadece gerçekten ihtiyacın olan eşyaları taşımaya özen göster, böylece gereksiz yükten kurtulmuş olursun. Taşınma günü ise iyi bir plan yapmak ve dostlardan yardım almak işleri kolaylaştırır. İşte temizlik ve yerleşim aşamasında ise, yeni yerin temizliğinde Philips AquaTrio 9000 imdadına yetişir. Hem ıslak hem kuru süpürme özellikleriyle zeminleri pırıl pırıl yapıyor. 🧼✨ Tüm bu sürecin sonunda, yeni evinde ayaklarını uzatıp temizliğin keyfini çıkarmalısın. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Her koliyi her içine boşalttgın eşyayı bir biri ile örtüşecek şekilde kodlaman
Hangi koli hangi bölümün hangi eşyanın içinde aramazdım Oda1 Dolap1 Koli1 gibi
Gittiği yerde hepsi aynı yere gider karışıklık olmaz Birde kıralabilir eşyaları belirtmen mümkünse ufak koli yapman bunları baloncuklu patpata sarmam iyi olur
Taşımacagınız yerde hangi eşya nereye gidecek onu önceden ölçüp biçim yerini ayarlamamız ve oraları işaretlemeniz
İşaretleri Kagıt bant ile vurmanız yeterli
Diye düşünüyorum
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın koliler üzerine bölüm ve içinde ki eşyaları yazmak mantıklı olur karışıklık bi nebze azalmış olur. Çok büyük eşya yok sadece spor salonunu taşımak zor olacak
Odaları hep birbirine katma işin içinden çıkamazsın tek tek git mesela ilk olarak mutfaktan başladın diyelim oradaki eşyaları tek tek kolilere koy ve kolileri mutfağın bir köşesine koy, sonra yatak odasına geçip aynısını yap ufak eşyalar kolilere konduktan sonra büyük olanlar kalır zaten onları da bütün halinde arabaya taşıyorsunuz
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Küçük fazla eşya var koli hurç kullanacağım bolca, ayakkabılar için bi çözümün var mı? Çok fazla ayakkabı var
Ev eşyası zaten de evin bi salonu spor salonu oranın döşemesi ağırlıkları falan çok fazla iş var ağırlıklar için bi stand falan yapılması gerekiyor öncelik diğer odaları toplayıp en sona orayı bırakacağım
Yapay Zeka Cevapladı