#heartoffire

Ben birşeyi tamir edemem. Etmeyi geçtim sökük dikme konusuda bile zayıfım. Erkek kardeşim var mesela geçen yastık kılıfı sökülmüş. Ara tatildi bize geldi. Giderken onu dikmiş 😱 şoka girdim resmen. Ne kadar güzel yapmış. 40 yıllık ev hanımı gibi dikiyor çocuk. İnsanın içinde olacak böyle şeyler. Ben zaten elektrikten korkarım. Tesisat nedir anlamam. bir şey bozuldu diyelim elimde para varsa usta çağırırım. Yoksa o şeyi muhakkak benim haricimde bir başkası tamir etmeli. Etmezse de ömür boyu bozuk kalabilir sorun değil.😅
Tamirat işlerinden şimdi şöyle usta değilim tabiki ama çivi nasıl çakılır, montaj nasıl yapılır, vida nasıl sökülür, conta nasıl sıkılır gibi temel sınıf olayları biliyorum. Kimimiz onları da bilmiyor şükrediyorum. Babamdan çok şey öğrendim. Musluk tamiri tekerlek tamiri ama tamirciliğe ilgim yok. Ben daha çok sök çıkar işleri severdim. Mesela bozuk ütüyü parçalarına ayırır, elimde yıldız tornavida pense çekiç içindeki bakır telleri sökerdim bayılırdım buna. Saç kurutma makinesini söker içindeki kablolarla yeni bir düzenek yapardım. Bayılırdım bir şeyleri sökmeye çıkarmaya.
Cevap
24Cevap
Evet anlarım ufak tefek tamir işlerinden.
Bana terapi gibi geliyor hem de.
Ama tutupta bulaşık makinası ya da çamaşır makinasını tamir edemem...
İyi diyelim iyi olsun 😬🤦♀️😂
Selam gadası 🙃
Elektronik teknikeriyim haliyle elimden hemen her iş geliyor. Yeter ki elimde malzeme olsun.
Hobi benim için, hiç anlamadığım ustalık gerektiren işlerde bile gözümü kirpmadan bozma kırma riskim de olsa meraktan işte, herhalde 45 meslek dalında ustalığın var, özellikle elektrikli aletlerde daha dikkatli olmak gerekiyor ama
Elektrik elektronik analog mekanik boya badana tamir tadilat Alayini yaparım her türlü elimden gelir. Bu işlerle ilgili alet edevat setlerimde mevcuttur, Çocukluğumdan beri hobimdir bu tarz işler…
Yani elektrik işlerinden de anlıyorum, ağır işlerden de. Sana keyifli geliyorsa yapıyorsun zaten. Çok severim böyle uğraşayım, ona buna kafa yorayım. 🤗
Babamın yapamadığı şeyleri bazen ben yapıyorum, nasıl yapıyorum anlamıyorum. Tabii büyük işler değil. :D
Tesisat işlerinden anlamam ama elektrik elektronik, birde araç motoru lastik falan tamiratına yatkınım. 😏
Evet kısmen anlıyorum
Araba tamirinden anlamam ama tesisat, sıva, boya, elektronik aletlerin bazılarını tamir ederim.
Tamirattan fazla anlamam bozmak yıkmak varsa gelirim
Aslında güzel bir şey ama alışılmadık bir durum olduğundan garipseniyor...
11 yıldır yalnız yaşıyorum daha evime bir kere tamirci girmedi kendim hallederim her işi.
Hiç anlamam ama bazen içine girince basit olduğunu görüyorsun :)
Erkek adam dediğin pat diye ustayı aramaz. Önce kendisi tamir etmeye çalışır. Yapamıyorsa ancak o zaman son çare olarak aranabilir. Elimden tadilat tamirat işi neyseki geliyor.
Evet anlıyorum
Elektrik
Tesisat
Tadilat
Döşeme
Boyacılık
Anlıyorum yapıyorumda
Ben anlamam ama oğluma bu konuda bilgi sahibi olması gerektiğini söyledim her evde bilen biri olmalı.
Matkap gibiyip Iyi bilirim
Seninle tanışmak isterim yiğidim :))
Evet elimden geliyor çok şükür
Bayılırım tamir işine😂
1-2 parça değiştirmişliğim var kendi çapımda ahsjd
İyiyimdir ana tembelim😆
Ama herşeyi tamir ederim öyle Bi yetenek
Hemen hemen elimden her iş gelir 😀
Allah kahretmesin ki öğrendim
Hiç anlamam.
bu işler benden sorulur
Hobim