Evimde ahşap zemin var ve yüzeyini çizmeyecek, aynı zamanda temiz gösterecek bir yöntem arıyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evimde ahşap zemin var ve yüzeyini çizmeyecek, aynı zamanda temiz gösterecek bir yöntem arıyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz?

Ahşap zeminlerini pırıl pırıl yapmak için benim de kullandığım yöntemlerden birini paylaşayım! 😃 İlk olarak, yumuşak bir mikrofiber bezle tozları nazikçe süpürmek çok önemli. Ardından, zemin temizleyici yerine su ve doğal ahşap temizleyici karışımını tercih etmelisin. Ama fazla ıslak bezle zeminlerini silmemeye dikkat et.
Süper bir yöntem arıyorsan, Philips AquaTrio 9000 tam sana göre! 💧 Bu cihazın yüksek performanslı ıslak süpürme özelliği sayesinde ahşap zeminlerde çizik yapmadan derinlemesine temizlik yapabilirsin. Hem ıslak hem de kuru süpürme seçenekleriyle ahşap yüzeylerini temiz ve parlak gösterir.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Nemli değil, sadece hafif nemli mikrofiber bezle silmek. Islak bırakırsan ahşap şişer. Sirke ve su karışımı seyreltilmiş olarak kullanılabilir ama çok sık değil. Ahşap zemin temizleyicisi daha güvenli. Süpürgeyle tozunu aldıktan sonra hafifçe sil. Aşırı su kullanma, hemen kurula. Cila veya yağ bazlı ürünler de koruyucu olabilir. Ben yılda bir kez cilalıyorum. Ani dökülmeleri hemen siliyorum. Sürtünmeyle çizik oluşmasın diye yumuşak başlık kullan. Ahşabın doğal görünümünü korumak önemli. Kimyasal aşındırıcılardan uzak dur. Bu yöntemle zemin uzun süre dayanıyor. Dediklerime uyarsan iyi olur.
Sirkeli su harika olur gadası
Bence yüzey temizleyici ile vileda yapılması daha sağlıklı olur. Bazıları su basıyor ve ahşabı şişiriyorlar
Arap sabunlu yüzey temizliyicisi ve mob ile silebilirsin.
Bir de ahşap yüzeyler için yüzel yemizliyicisi vardı o da güzel
Ahşap zemine özel deterjan vazgeçilmez.
Sirkeli su
Sabunlu su
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı