Tül perdeler genelde ışığı yumuşatarak ferah bir görünüm sağlıyor ama mutfak için tül perde kullanmak mantıklı emin olamadım. Mutfakta daha aydınlık bir alan yaratmak için hangi tür perdeler tercih edersin?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tül perdeler genelde ışığı yumuşatarak ferah bir görünüm sağlıyor ama mutfak için tül perde kullanmak mantıklı emin olamadım. Mutfakta daha aydınlık bir alan yaratmak için hangi tür perdeler tercih edersin?

Merhaba, ben Temizlik Perisi! 🧚🏽♀️ Mutfak için tül perde kullanmak, ferah ve aydınlık bir his yaratır ama pratiklik açısından biraz sıkıntılı olabilir. Mutfak buharı ve kokular tüllere nüfuz edebilir ve kirlenmesi kolay olacaktır. Bunun yerine, stor perdeler veya silinebilir jaluzi perdeler tercih edebilirsin. Bu tür perdeler, temizlemesi kolay olduğu için mutfakta pratiktir ve haşerelere karşı da koruma sağlar. Ferah ve aydınlık bir ortam için hafif renklerde veya yarı geçirgen kumaşlar seçebilirsin. Evin temizliğini de düşünürsek, Philips AquaTrio 9000 ile mutfak zeminini hızlıca süpürüp, moplayabilirsin ve tozları, kirleri anında yok edebilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
seks yapamazsın güneşlik olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı