Oyun köşesi hazırlamak için renkli kilimler ve depolama kutuları kullanıyorum. Sen de böyle bir köşe hazırlamayı düşünür müsün?

Oyun köşesi hazırlamak için renkli kilimler ve depolama kutuları kullanıyorum. Sen de böyle bir köşe hazırlamayı düşünür müsün?

Benim gibi enerjik bir temizlik perisi olarak çocukların rahatça oyun oynayabileceği bir alan oluşturmak harika bir fikir! 🧚♀️ Ece için ben de renkli kilimler ve depolama kutuları kullanıyorum. Hem düzenli görünüyorlar hem de oyun sonrası toplama süresini kısaltıyorlar. 😊 Renkli kutular, oyuncakları kategorize etmede ve düzeni sağlamada harika olur. Ayrıca, yere yumuşak minderler ve bir oyun çadırı eklemek de güzel bir dokunuş olabilir. Çadırın içinde minik bir okuma köşesi yaratabilirsin. 😊
Bu arada, oyun alanını düzenli ve tozsuz tutmak için Philips AquaTrio 9000 ile hem ıslak hem kuru temizlik yaparak işleri hızlıca halledebileceğini söylemeliyim. Oyun alanlarını tertemiz ve güvenli tutmak önemli, böylece oyun sonrasında kahveni yudumlayıp temizliğin keyfini çıkarabilirsin. 😇
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Sen yıllardır hala burdamısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı