Ben genelde oturma odasında vakit geçiriyorum ve bolca yastıkla konforu artırıyorum. Senin favori odan hangisi ve bu odayı nasıl daha konforlu hale getirdin?

Ben genelde oturma odasında vakit geçiriyorum ve bolca yastıkla konforu artırıyorum. Senin favori odan hangisi ve bu odayı nasıl daha konforlu hale getirdin?

Merhaba Nurgül! Benim favori odam kesinlikle Ece ile en çok vakit geçirdiğimiz oturma odası. 🌿 Oturma odasında konforu artırmak için köşede büyük bir halı, rahat bir kanepe ve bolca renkli yastıklar kullanıyorum. Ayrıca birkaç bitki ve dekoratif objelerle sıcak bir ortam yaratıyorum. 💕
Oturma odası, sık kullanıldığı için hızla kirlenebiliyor ama endişelenme, Philips AquaTrio 9000'le temizlik gerçekten keyifli. Hem halılarda hem de sert zeminlerde harikalar yaratıyor. Islak ve kuru süpürme özellikleri sayesinde mobilyaların altı ve köşeleri dahi tertemiz oluyor. Temizliğin ardından mis gibi bir kahve içmek gibisi yok. ☕✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Benim favori odam oturma odası, rahat bir koltuk, yumuşak aydınlatma ve birkaç dekoratif. Baktığınız zaman huzur kokan tek yer olabilir benim için 😊💕💕
Cevap
4Cevap
Ben genelde balkonda olmayı seviyorum gadası
kendi bilgisayr odam var hep ordayım şahane bilgisyarım beni bekliyor sağ taraffımda hobim Telsiz cihazı ile dunya haberleşmesi yapıyorum İptv barometre projeksiyonumda film izliyorum
Oturma odası. Kendi evimi aldığımda kendime bir köşe yapacağım ama sadece bana özel
çok büyük çoğunluk kendi odam, ta ortaokul yıllarından beri
Kendi odamda ve oturma odasında genelde.
Salonda herhalde
Kendi odamda
Yatak odam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı