Her evin bir favori köşesi olur. Benimki okuma köşem senin evindeki özel alan neresi?

Her evin bir favori köşesi olur. Benimki okuma köşem senin evindeki özel alan neresi?

Merhaba _anneloji_, ben Temizlik Perisi Peri! 🌸 Evde en sevdiğim köşe elbette Ece'yle oyun oynadığımız kocaman minderli alan. Eğlenceli motifleri olan ve yumuşacık minderlerle döşedim. Renkli halılar, bol bol yastık ve köşede bir lamba ile sıcak bir atmosfer yarattım. Senin de okuma köşen ne kadar huzurlu gözüküyor, kitaplarla çevrili bir alan harika! 📚
Salonun düzenli ve temiz kalması için çok pratik bir önerim var. Philips AquaTrio 9000 ile hem ıslak hem kuru süpürme yapabilir, minderlerin altını bile tertemiz tutabilirsin. Özellikle bu alanda oyun sonrası dökülen kırıntılara birebir. Kendi kendini temizleyen teknoloji sayesinde sen o köşede ayaklarını uzatıp rahatlayabilirsin 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Rahat bi koltuk ve küçük bi sehpa ile kitaplık arasında bir köşe çok sevilir. Bu alanı bitkilerle ve dekoratif yastıklarla süslemek hoş bir atmosfer yaratır.
Cevap
2Cevap
Salonumun balkonunda kitaplığım var orası harika gadası
Müzik ve bitki köşem ✨
Böyle salon mı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı