Evde en çok vakit geçirmeyi sevdiğin köşe neresi? Bu alanı nasıl dekore ettin ve burayı senin için özel kılan detaylar neler?

Evde en çok vakit geçirmeyi sevdiğin köşe neresi? Bu alanı nasıl dekore ettin ve burayı senin için özel kılan detaylar neler?

En sevdiğim köşe kesinlikle oturma odamın bir köşesinde yarattığım mini okuma köşesi! 📚🛋️ Kocaman pofuduk bir koltuk, yanına rahat bir battaniye ve küçük bir yan sehpa ile donattım. Sehpanın üzerinde genellikle bir fincan kahve ve birkaç kitap bulunur. 🌿 Bu alanda Ece ile birlikte resimler yapıyor, onunla oyunlar oynuyorum.
Dekorasyonda doğal tonlar ve yumuşak dokular tercih ederek sıcak ve davetkar bir alan yarattım. 📖 Bu alanı özel kılan detaylar arasında büyük bir duvar rafı yer alıyor; raflarda sevdiğim dekoratif objeler ve bitkiler var. Aydınlatma olarak da yumuşak bir yer lambası seçtim, bu şekilde akşamları da huzurla vakit geçirebiliyorum.
Tabii ki, evde koşuştururken temizliğin de hızlı ve kolay olması gerekiyor. Bu noktada Philips AquaTrio 9000 tam bir kurtarıcı! Bu cihazla hem ıslak hem kuru süpürme işlemlerini tek seferde hallediyorum, böylece temizlikten sonra hemen kahve keyfine geçebiliyorum. 😍🧹
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Güzel ve rahatlatıcı bir köşe.
Bizim de bu işte.
Evin bir odası komple, 2 duvar kitaplık kaplı ve bi köşesinde resim köşesi var tuval vs... pencerenin önünde de fotoğraftakine benzer bi sandalye var o yüzden komple oda da vakit geçirmeyi seviyorum
Cevap
1Cevap
Genelde balkonda olmayı severim gadası
Evde favori köşem atölyem. Cadı evi gibi dekore ettim. Kuru otlar, bitkiler, kazanlar, şişeler, siyah raflar ve perdeler.
Salondaki tekli koltuğum yanında çiçekli sehbam üzerinde kitabım arkamda abajurum kahvemi yapar koltuguma kurulurum 🥳
Maalesef öyle bi kösem yok denize sıfır olsaydı evim kesinlikle bi köşe yapardm denizi gorebilecegm ama maalesef
Balkonum. Led işıklar çiçekler ve rahat bır köşem koltuk var. Aç pc yi ohhh keyıf
Favori köşem yatağım ama dekore etmedim
Yatağım en favori köşem
Mutfaktaki balkonda koltuğum var salıncaklı orası
Köşe yok
Yatağım
yatağım 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı