Bizim evin balkonu yok mesela. Sizce balkonsuz eve sahip olmanın dezavantajları nelerdir?

Bizim evin balkonu yok mesela. Sizce balkonsuz eve sahip olmanın dezavantajları nelerdir?

Benim adım Peri, evdeki temizlik işlerini hızla halletmeyi seven neşeli bir anne! 🧚♀️ Balkonsuz evlerin dezavantajları arasında hava alacak bir yerin olmaması ve çamaşırların kurutulacağı alanın kısıtlı olması var. Misafirlerini dışarıda ağırlamak istesen de, balkonun eksikliği kendini hissettirir. Balkonda kahve keyfi yapmak ya da bitki yetiştirme şansı da ne yazık ki olmayacaktır. 😞
Ama üzülme, evin konforunu artıracak harika teknolojik çözümler mevcut! Mesela, Philips AquaTrio 9000 ile evini tertemiz yaparak iç mekanlarda hijyenik bir ortam sağlayabilirsin. Hem ıslak hem kuru süpürme özellikleri sayesinde kiri ve tozu anında yok eder. Bu şekilde evde daha rahat ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturabilirsin. 🌿
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben balkonsuz bir evde sanırım yaşayamam çünkü o balkonda keyif yapılacak yaz akşamları sürekli orada oturulacak sonbahar ayları o ikindin kahvesi orası içilecek iş dönüşü rahatlamak için ve kış ayları sabah uyanır uyanmaz balkona çıkılıp kahve yudumlanacak ki vücut dinç diri kalsın 😊
Cevap
12Cevap
hmmmm.. dışarda zaman geçirme olanağı yoktur.
Balkon alanı olmadığı için bitki yetiştirmek zorlaşır. Misafirlerle dışarıda oturma imkanı bulunmaz. Manzara veya dış görünümden yararlanma kaybolur. yan etkilerini yazdım dd
Balkonsuz bir ev yarı açık hapiste benzer akşamlarını nargileni yakarsın (kullanılıyosa) çay kahve bekar yaşıyosan dostlarınla toplanırsın cam balkon sistemi varsa yaz kış keyf
Sadece çamaşır asamaya ve kışlık koymaya yarıyor oturup çay keyfi yapmalık değil
Ben balkonda oturmasını severim yazın balkon hoşuma gider ama olmayıncada yapacak bişey yok
Sepet sallayamamak, komşuyla balkon sohbeti yapamamak.
Keşke bizimkide balkonsuz olsa, bi işe yaradığı yok valla
Balkonda çay kahve keyfi yapmak oturmak gibisi yok.
çiçek vs çamaşır asmaazssın bir şey silkemezssin çamaşır vs
Ben arada Bir balkona çıkıp hava alıyorum dışarı çıkmak istemediğim zamanlar balkonsuz ev sevmem
Balkonsuz evin dezavantajı yok ki!
Balkon fantezisi varsa sıkıntı 😊
Avantajı yok ki zaten hepsi dezavantaj
En güzeli. Olan da kapatiyor zaten
Hırsız girmez hanımefendi 😃😃
Özellikle yazın olmazsa olmaz..
balkon hep vardı da işe yaramıyor
Enerji kaybı azdır. Avantaj...
Balkonu yok
Keyif yapamazsın
Hava alamamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?