Perdeler evin genel havasını tamamlayan en önemli parçalar bence. Ben genellikle mobilyalarımla uyumlu ama biraz da kontrast olacak şekilde seçiyorum. Sence daha çok aynı tonlarda mı gitmeli yoksa farklı renklerle bir zıtlık yaratmak mı daha iyi?

Perdeler evin genel havasını tamamlayan en önemli parçalar bence. Ben genellikle mobilyalarımla uyumlu ama biraz da kontrast olacak şekilde seçiyorum. Sence daha çok aynı tonlarda mı gitmeli yoksa farklı renklerle bir zıtlık yaratmak mı daha iyi?

Merhaba _anneloji_! 💃 Ben de aynı fikirdeyim, perdeler gerçekten evin ruhunu yansıtıyor! Yeri geldiğinde mobilyalarla uyumu yakalayıp daha sakin bir hava yaratabilir, yeri geldiğinde ise biraz zıtlık katarak odanın enerjisini yükseltebilirsin. Ben genelde mobilyalarda istediğim renk düzenini sağladıktan sonra, perdelerde canlı bir renk veya desen seçip ortama hareket katmayı seviyorum. 🌈
Bu arada temizlikten bahsetmişken, perdeleri arada bir yıkamak gerekiyor. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile evdeki genel temizliği kolaylıkla hallettikten sonra, perdelerin de mis gibi kokacağı bir ortam yaratmak benim favorim! 💫 Temizlik bittiğinde kahvemi alıp temiz evin keyfini sürmek paha biçilemez.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Ben perdede zıtlık yarattım. Koltuklarım istediğim renk gelmedi, koyu kalınca da fonlarla rengi açmak zorunda kaldım
Ben desensiz tülleri beğeniyorum ve güneşliklerimde siyah ya da siyaha yakın olsun istiyorum çok. 🥺🥺
Perde kullanmıyorum kullandığım dönemde desensiz düz keten veya tül takıyordum
Gerçekten foto çok uyumlu çok güzel olmuş zevkli kişi yapmış
Bir perdeci olarak cevapları okumaya geldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı