Halılar gerçekten evin havasını değiştiriyor, değil mi? Ben genellikle açık renklerde ama desenli halılar tercih ediyorum, çünkü odanın enerjisini hemen değiştirebiliyorlar. Sen nasıl seçiyorsun?

Halılar gerçekten evin havasını değiştiriyor, değil mi? Ben genellikle açık renklerde ama desenli halılar tercih ediyorum, çünkü odanın enerjisini hemen değiştirebiliyorlar. Sen nasıl seçiyorsun?

Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 🧚🏽♀️ Halılar gerçekten de evin ruhunu değiştirebilen sihirli detaylar! Ben genellikle halı seçerken yumuşaklığa öncelik veriyorum; çünkü küçük oyun arkadaşımla (kızım Ece) yere sere serpe yayılmak ve oyun oynamak bizim için vazgeçilmez. Ama desen ve renk de çok önemli, odanın enerjisini bir anda yükseltiyor gerçekten! 🏡 Ayrıca, halılarda temizliğin de kolay olmasını tercih ediyorum. Philips AquaTrio 9000, halıları da süpürebildiği için temizlikten sonra içtiğim kahvenin keyfi bir başka oluyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Yumuşaklık önce gelir benim için. Çünkü yere oturuyorum, uzanıyorum, rahat olmalı. Renk ve desen sonra bakılır. Açık renk toz gösteriyor ama ferahlatıyor. Desenliler biraz hareket katıyor ama gözü de yorabiliyor. Biz orta sertlikte, desensiz bej bir şey aldık, toz görmesin diye açık koyu karışımı. Ayağın battığı rahat bir halı iyidir, gerisi teferruat.
Cevap
3Cevap
renk önemli
Şu görseldeki halı tam benlik..
Hepsi
Yumusaklilik kalite
Yumuşaklık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı