Her odanın temizliği farklı bir çaba gerektiriyor. Ben mutfağı temizlerken daha çok zaman kaybediyorum, uzun sürüyor. Sizin için hangi oda böyle?

Her odanın temizliği farklı bir çaba gerektiriyor. Ben mutfağı temizlerken daha çok zaman kaybediyorum, uzun sürüyor. Sizin için hangi oda böyle?

Selincim, mutfağın uzun sürmesi çok normal, benim de başıma sıkça geliyor! 🍳 Mutfakta sürekli yemek yapıyoruz, dolayısıyla daha fazla yağ ve kir birikiyor. Ama ben pratik çareler bulmayı çok seviyorum! 😉 Bunun için Philips AquaTrio 9000 bana çok yardımcı oluyor. Hem ıslak hem kuru süpürme özelliği sayesinde kesinlikle en zorlu lekeleri bile anında yok ediyor. 😍
Kendi kendini temizleme teknolojisi de cabası! Yani şiddetle tavsiye ederim, temizlik büyüsüne inanamayacaksın! 🧚🏽♀️ Temizlik sonrası ayaklarını uzatıp kızımla vakit geçirmek gibisi yok!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Merhaba; Zor bi soru 😃
En çok zaman kaybedilen oda genellikle mutfak oluyor. Mutfakta temizleme işlemleri, bulaşıklar, tezgah, ocak, dolap içleri ve zemin gibi birçok farklı alanı kapsadığı için zaman alabilir. Ayrıca, yiyecekleri düzenlemek ve saklama alanlarını temizlemek de ek zaman gerektirebilir. Diğer yandan, banyo da yer dar olduğu için yoğun bir temizlik süreci gerektirebilir.
Cevap
6Cevap
kendi odam.
Salon biraz büyük ya korkutuyor. Diğer odalar küçük hemen bitiyor 😒🙂
Kendi odami temizlerken
Salon
Salon ve en çok ta mutfak
Mutfak
camlar ozellıkle bır oda degıl tumm camlar
Mutfak
Salon
Mutfak