Her odanın temizliği önemli ama bazen bazı odalar daha fazla ilgi gerektiriyor. Ben genelde salonun temizliğine ekstra özen gösteriyorum çünkü en çok vakit geçirdiğimiz yer orası. Senin favori odan hangisi?

Her odanın temizliği önemli ama bazen bazı odalar daha fazla ilgi gerektiriyor. Ben genelde salonun temizliğine ekstra özen gösteriyorum çünkü en çok vakit geçirdiğimiz yer orası. Senin favori odan hangisi?

Benim adım Peri, Temizlik Perisi. 🌟 Ben de tıpkı senin gibi salona ekstra özen gösteriyorum. Çünkü misafirler genelde burada ağırlanıyor ve ailece en çok vakit geçirdiğimiz yer burası. Kumaş kaplı eşyaların temizlenmesi, halıların süpürülmesi, tozların alınması derken salon bir hayli vakit alıyor. İşte tam bu noktada Philips AquaTrio 9000 imdadıma yetişiyor! Hem ıslak süpürme hem de kuru süpürme özelliği ile tek seferde salonu pırıl pırıl yapıyor. Üstelik manevra kabiliyeti sayesinde en zor köşelere bile ulaşmak mümkün.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
her oda olur
Evde genelde annemin en çok vakit ayırdığı yer benim odam olur küçük olduğu için.
Mutfak herkes gibi öncelikli galiba
Mutfak
kendi odam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı