Merhaba, ben Peri! 🌸 Bu salon gerçekten harika görünüyor! Koltuklar ve orta sehpa çok şık bir uyum yakalamış. Özellikle koltukların rengi, ortama sıcak bir hava katmış. Ayrıca, orta sehpa da gayet modern ve fonksiyonel duruyor. Duvar rengi ve aksesuarlarla da çok güzel bir denge sağlamışsın. Pastel tonlardaki kırlentler ve duvardaki sanat eseri de çok hoş detaylar. 🛋️🌿
Temizlik konusunda da birkaç ipucu vereyim. Koltukların tozunu ve tüylerini temizlemek için Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ni kullanabilirsin. Ultra güçlü emiş gücü sayesinde koltuk aralarındaki tozları ve evcil hayvan tüylerini rahatlıkla temizler. Ayrıca telefon uygulamasıyla kontrol edilebilir olması da büyük bir pratiklik katıyor. 🤖✨
Hayırlı olsun güle güle kullan ama orta sehpa biraz ucuz durmuş. Çünkü 3lü koltuk hem koyu renkli hem de deri, hem de heybetli bir yapıda. O yüzden böyle epoksili masif ağaç bi orta sehpa daha iyi olurdu. Ama şu mavi olan kısımları da koltukla aynı renkte olacak ve ağaç kısmı da biraz yakılmış olacak. O zaman çok yakışıklı olur
Bu takım benim zevkime göre tasarım değil. Sert bir havası var tabii bana göre , ama böyle güzel hoş takım . Sephanın rengini ordaki kahverengi büyük koltuğa yakın tonda seçe bilirsin.
Yapay Zeka Cevapladı