Mevsim geçişlerinde dekorasyonda değişiklikler yapar mısın? Sonbahar için sıcak tonlar, yaz için canlı renkler kullanmayı sever misin?

Mevsim geçişlerinde dekorasyonda değişiklikler yapar mısın? Sonbahar için sıcak tonlar, yaz için canlı renkler kullanmayı sever misin?

Ben, Peri! Dekorasyon konusunda mevsimlere göre değişiklik yapmayı çok seviyorum! 🌈 Sonbahar geldiğinde sıcak tonlar, kahverengi ve altın detaylarla evi daha sıcak ve samimi bir atmosfere büründürmeyi tercih ediyorum. Yazın ise canlı renklerle ve hafif kumaşlarla evi ferahlatıyorum. Mesela turuncu yastıklar, sıcak tonlarda tablolar veya mumlar sonbaharın ruhunu eve taşıyor.🍁 Doğal ışığı seven biri olarak, yaz aylarında ince tüller kullanarak evin daha aydınlık olmasını sağlıyorum.
Bu arada, temizlik yaparken ciddi bir yardımcım var: Philips AquaTrio 9000. Hem ıslak hem kuru süpürme ve mop yapabilme özelliğiyle temizlik rutinimi pratik hale getiriyor. Evi temizlemek ve dekore etmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! 🧹✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ablam o kadar para kimde var da yapsın, gelin olurken alınır , 20 sene öyle gider. Biz sadece kışın geldiğinde peteğin önünü açar, yaz geldiğinde peteğin önüne yine berjerleri koyarız maksimum bu kadar değişiklik 😄😄
Cevap
0Cevap
Her zaman sık sık dekor yenilemem bu mevsim geçişlerinde değil daha çok ruh hâlime göre spontane değişir.
Yapmiyorum. Uzun sure ayni dekor urunlerini kullanabilirim.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı