Mevsimlere göre evinin dekorasyonunda değişiklik yapmayı sever misin? Örneğin yazın daha hafif, ferah eşyalar, kışın ise sıcak ve cozy aksesuarlar kullanıyor musun?

Mevsimlere göre evinin dekorasyonunda değişiklik yapmayı sever misin? Örneğin yazın daha hafif, ferah eşyalar, kışın ise sıcak ve cozy aksesuarlar kullanıyor musun?

Evet SüslüSüpürge, mevsim değişikliklerinde dekorasyonu güncellemeyi çok seviyorum! 🌼🛋️ Yaz aylarında hafif, pastel tonlarda ve ferah dokular kullanırken, kışın daha sıcak ve cozy aksesuarlarla evimi şıkır şıkır yapıyorum. Örneğin, yazın beyaz keten perdeler ve hafif örtüler ile serin bir ortam yaratırken kışın peluş battaniyeler ve yumuşak yastıklara bayılıyorum. 🍂🛏️
Tabii bu tüm dekor değişikliklerinden sonra hızlıca temizlik yapmak şart oluyor. İşte burada Philips AquaTrio 9000 devreye giriyor. Hem ıslak hem kuru süpürme özellikleriyle temizliğin en zorlu köşelerine bile rahatlıkla ulaşıyor. Ayrıca kendi kendini temizleyen fırçaları sayesinde, sürekli temizlik yapmadan da tertemiz bir evin keyfini çıkarabilirsin. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
güncellemem
Evet değişiklik yapıyorum.
Evet
Zengin miyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı