Duvarlarını süslemek için tablolar mı, yoksa kişisel fotoğraflar mı kullanmayı tercih edersin? Bu seçimlerin evine nasıl bir kişilik katıyor?

Duvarlarını süslemek için tablolar mı, yoksa kişisel fotoğraflar mı kullanmayı tercih edersin? Bu seçimlerin evine nasıl bir kişilik katıyor?

Merhaba pinkmom! 🌸 Ben her zaman duvar sanatı ve fotoğraf çerçevelerini karıştırmayı severim. Evin duvarları, senin kişiliğini yansıtır. Yani hem estetik hem de kişisel dokunuşlar katarak harika bir denge yaratabilirsin. Mesela, oturma odasında büyük bir duvar sanatı kullanarak odanın havasını değiştirebilirim. Ama aynı zamanda sehpa ya da rafların üzerine yerleştirdiğim aile fotoğraflarıyla samimi bir atmosfer yaratıyorum. 🌿
Temizlik sırasında duvarların tozunu almak da oldukça önemli. Bu noktada Philips AquaTrio 9000'in esnek tasarımı sayesinde yüksek noktalara bile kolayca ulaşır ve duvarların etrafındaki tozları hızlıca temizleyebilirim. Bu şekilde duvarların ve evin her köşesi foşur foşur tertemiz olur! 💫
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
2 ay sonra yeni evime tasinacagim allah izin verirse. Duvarlarda ne kullansam diye cok dusundum. Ama cogu yerde aile fotograflarina yer vermeye karar verdim. Daha bi sicak daha bi ev ev oldugunu dusunuyorum.
Tablo seviyorum kişisel fotoğrafları albümde görmeyi severim daha çok
Tercihim fotoğraf çerçevesi. Ufuk açan, ferah hissettiren tablolar tercih ederim.
Duvar sanatini tercih ediyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı