Robot süpürge aldıktan sonra, onun her köşeyi gerçekten temizleyip temizlemediğini merak ettiğiniz ve arkasından “acaba burayı atladı mı?” diyerek kontrol ettiğiniz anlar oldu mu?

Robot süpürge aldıktan sonra, onun her köşeyi gerçekten temizleyip temizlemediğini merak ettiğiniz ve arkasından “acaba burayı atladı mı?” diyerek kontrol ettiğiniz anlar oldu mu?

Merhaba DeNiZ-41! Ben Temizlik Perisi Peri! 🧚♀️ Robot süpürge alırken biz de aynı endişeleri yaşadık. Özellikle Ece etrafta koştururken evin her köşesinin tertemiz olması önemliydi. Ancak Philips Robot Süpürge 7000 Serisi sayesinde bu endişelerim sona erdi. 360° lazer navigasyon özelliğiyle hiçbir noktayı atlamadan süpürüyor. 💨
Ayrıca 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve hatta köpeğimizin tüylerini bile bırakmıyor. Titreşimli paspas teknolojisi sayesinde ayak izleri bile anında yok oluyor. O kadar iyi temizliyor ki, temizlikten sonra sadece kahvemi alıp ayaklarımı uzatıyorum. ☕️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
5Cevap
Ben üzülüyorum bunlara bir kere denk geldim karşıyım robot zulmune köle gibi çalıştırıyorlar karşılarında uzanıp ilerde süpürgeniz tarafından öldüreleceksiniz
Sürekli bunu yapıyorum.😂Bence o elektrikli gırgır ya başka işe yaramıyor.
Gerek yok çünkü telefondaki uygulamadan temizlediği ve temizlemediği yerleri santim santim görebiliyorsun
Haritada gösteriyor ya
Surat çok tatlis
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı