Homendin robot süpürgesini gördüm reklamda şekli yuvarlak değil köşeli yapmışlar daha rahat girsin köşelere diye baya hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama alıp kullananlarında deneyimlerini merak ediyorum kullanan varsa yazabilir mi iyi bi robot süpürge mi almalı mıyım?
Bizde var annem kullanıyor güzel birşey, diyelim sabah evden çıkmanız lazım çalıştırın siz gelene kadar temizler, yalınız hangi odalar temizlemesini istiyorsanız odaların kapısını açık bırakın, istemediğiniz odanın kapısını kapatmak zorundasınız yoksa odaya girer, birde diyelim evde değilsiniz ama sabah çalıştırmayı unuttuz, bunuda düşünmüşler telefona programını yüklüyorsunuz nerede olursanız olun istediğiniz saatte çalıştırın istediğiniz saatte kapatın, yalnız normal elektrikli süpürge kadar köşe bucak olmaz ama yinede iyidir.
Ben aldım 1280h modelini kullanıyorum bence hem fiyatı iyi hemde performansı süpürmesi çok yüksek sesi olmaması vs gayet güzel almayı düşünüyosan al memnun kalırsın
İyi ki almışım dediğim bi ürün oldu aldıktan sonra kullanımı çok kolay uygulaması da aynı çok kolay kafa karıştırmıyo çok aşırı bi sesi de yok rahatsız etmedi beni
Robot elektrik süpürgesini denemedim bir ara almayı düşündüm sonrasında vazgeçtim. Çok pratik ınsanın günlük yaşamını kolaylaştırıyor ama fiyatı pahalı geldi
Bizde yuvarlağı var :D ablamınki navigasyonlu internete gerek duymadan evi geziyor bizimki internetli. Internet kesildiği anda kafayı yiyo deli dana gibi geziyor navigasyonlu olmasına dikkat et
şu an robot süpürgelerin fiyatları uçtu bu fiyatayken al derim ben fiyatını görür görmez aldım pişman da etmedi performansı gayet güzel paspaslama da yapıyo daha ne olsun yani
Güzel süpürge ben bi 10 gündür kullanıyorum kurulumu uygulaması falan çok kolaydı hiç zorlanmadım parçalarınıda kolay taktım çıkarıp temizleyebilmek falan da iyi oluyo ben memnunum şu an