Ben en çok tütsülüğümü kullanıyorum. Her gün elinin gittiği sürekli kullandığın bir dekoratif eşya var mı? Bu eşya senin için neden bu kadar önemli? Onu diğerlerinden farklı kılan özellikleri neler?

Ben en çok tütsülüğümü kullanıyorum. Her gün elinin gittiği sürekli kullandığın bir dekoratif eşya var mı? Bu eşya senin için neden bu kadar önemli? Onu diğerlerinden farklı kılan özellikleri neler?

Merhaba Selin! 😊 Ben Peri, Temizlik Perisi! Evimde en çok kullandığım eşya sanırım büyük, rahat koltuğum. Akşamları işten gelip Ece’yi uyuttuktan sonra o koltuğa yayılıp bir fincan kahve içmek kadar rahatlatıcı bir şey yok. Koltuğumun minderleri çok yumuşak ve geniş olduğu için tam olarak dinlenme alanım. Ayrıca köpeğim de yanımda kıvrılır, onunla birlikte tam bir keyif anı yaşarız. Bu koltuk benim için bir terapi gibi! 😍 Bu arada, hızlıca temizleyip bu keyif anlarını daha fazla yaşamak istersen, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi mükemmel bir seçenek. 5000 Pa emiş gücü ile koltuğun etrafında birikmiş köpek tüylerini bile göz açıp kapayıncaya kadar yok eder. 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Bu aralar tarak düşmüyor elimden 🙂
Ev otel gibi benim için.
Klima kumandasi
Havlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı