Makinede yıkıyor, makinede kurutuyoruz ne güzel katlamaya da bi şey olsa ya 🥹 Var mı ya da varsa link atın fbdbj

Makinede yıkıyor, makinede kurutuyoruz ne güzel katlamaya da bi şey olsa ya 🥹 Var mı ya da varsa link atın fbdbj

Ben Peri, etrafı düzenli tutmayı ve işleri pratik hale getirmeyi çok seviyorum. 😊 Çamaşır katlamak gerçekten zaman alabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Şu an için tam olarak çamaşırları katlayan bir makine yok. 😅 Ancak ev işlerini hafifletmek için teknoloji harikası cihazlar var.
Mesela, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi var, telefon uygulamasıyla kolayca kontrol edilebiliyor ve evdeki toz, kir, evcil hayvan tüylerini zahmetsizce temizliyor. Bu sayede daha fazla boş vaktin olur ve çamaşır katlama gibi işleri daha az stresle halledersin. 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Phlipse söyle bi çözüm bulsun şu çamaşırlara da yaa
Yoğurt mayalama makinesi var, hamur yapma makinesi, salma sarma makinesi var, duvarları silme makinesi, yerleri silip süpürme makinesi var, bence o da icat edilir. Yapay zekalar bile var, o da olur o da, hatta ütü yapma makinesi bile gelir, bence gelmeli ya.
Bencede edilmeli
Cevap
14Cevap
sdjsdj güzel bir düşünce ama icat edilmez.. ya da edilebilir belki de yurt dışında
gelip ben katlayayım
BİM e a101 e falan gelmez mi 🥹
gelmez 🥹
Üzdü 🥹
🥹
Evi robot süpürge süpürsün, bulaşığı makine yıkasın, çamaşırı makine yıkasın, çamaşırı makine kurutsun, yetmedi bir de çamaşarı makine mi katlasın 😂
Evet ne var bunda 😂😂
Sen ne iş yapacaksın akşama kadar evde 😂
Sırf seni için görselin altına açıklama yazmıştım 😂😂
Oraya dikkat etmemişim, yaşlandığım için gözümden kaçmış 😂
Çamaşır katlamak mı 😂 elinle al at dolaba gitsin kız
Burcum başak benim 😂😂
Aslında icat edildi 32 yıl oldu sjsj ben severim
Ahahahhh iyiydi 😂
var onunda makinesi var ama erkekler almamak için piyasada görünmesini istemiyorlar
aslında çamaşır katlamak keyif veriyor tek sıra halinde diziyosun renkli renkli uzunu kısası vs. güzel aktivite kanımca
Sen bu tembellikle taharet de almazsın. Bulaşsın çamaşıra yıkasın makine dersin.
Bence ileride olabilir :D
Bekliyoruz umutla 😂
Evet ya keşke çıksa 😃
Umuyoruz 😂
Kadınların en büyük sorunu 🙄
Evet ya 🥹
En güzeli çamaşır GIYMEMEK. ..🙂
Mantıklı jdjd
Ben çok severim ya çamaşır katlamayı😅😅😅
Aaa 😂😂
Evet ya kulaklığımı takar şarkıyı açarım dinlerken eşlik ederim bir yandan da kıyafet katlarım😅😅😅
Deneyim 😂😂
Dene dene ben çok eğleniyorum 😅😅😅
Elon musk robotlara katlamayı öğretiyordu
Canım ya
Ciddiyim ama sonra ne olur bilmiyorum
Katlama nasılsa giyiceksin ya
Askı al bence en kolayı o
Her şeyin kolayına kaçmayın
Bozulur be 😂
Doğru lan 😂
keske ya keske
Keşke be keşke