Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok nadir de olsa bazı evlerin balkonları olmuyor. Ya da bulunduğu sokaktan dolayı güneş alamayan evler vardır.

Balkonsuz evlerde çamaşır asılamayacagi için ya kurutma makinesi lazım ya da kurutma özelliği olan bir çamaşır makinesi alınmalıdır.

Aslında bu tip çamaşır makineleri her eve lazım giysilerin kurumasına daha fazla yardımcı olur. A+++ enerji sınıfıyla hem enerji tasarrufu hem de zaman tasarrufu yapabilirsiniz.

Evinizde alanınız varsa kurutma makinesi alınabilir ancak yeriniz yoksa bile kurutma özelliği olan çamaşır makinesi almanızı tavsiye ederim.
Iyi akşamlar 😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İhtiyaç demek biraz fazla iddialı olur, ama gereksiz icat lafı da çok acımasız bir eleştiri olacaktır...
Evde en az çamaşır makinesi kadar kullanıp sevdiğim bir şeydir, yeri olanın alıp bulundurması çok büyük pratiklik sağlar ama evde bulunmaması da kimseye çok büyük bir şey kaybettirmez.00 Yorumla
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılKış ayarından evin içinde çamaşır kurutmak oldukça sakıncalıdır gadası. Ama evinde kurutma makinesi olan kişiler oldukça şanslı olurlar. Makineden çıkan çamaşırları kurutma makinesi atmak oldukça pratik olur. Kaliteli ve hızlı kuruma sağlanır. Çocuğu olan anneler için birebir.
00 Yorumla
+1 yılYaşadığın şehirde güneş varsa sürekli çamaşır asma imkanın varsa bence hiç gereği yok. Çünkü kurutma makinesi çamaşır kurutmak bana hiç sağlıklı gelmiyor
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
Evinde balkonu ve boş odasi olmayan insanlar icin kurutma makinasi ihtiyac haline geliyor. Bizin mesela ev hem kucuk ( çamaşır askisi ile kurutamiyoruz) , ev balkonli değil ve giris kat evimiz ( yani balkon yok asacak yerde yok ustelik assak bile bi sekilde giris kat olduğu için çalınma riski aşırı yüksek)
00 Yorumlaalmak uzereyim. biraz lukse kacan bir cihaz ama havasi pis bolgeler ile evi dar ya da neme duyarli kisiler icin ideal sanirim. fiyatlari tahminimin oldukca ustunde. bir arkadas camasir makinesinde 1400 devirde kurutmaktan keyifle bahsetmis ancak o arkadas ya hic denemeden matematik yapiyor ya da utu yapmayi hobi falan edinmis.
00 Yorumla
+1 yılEn güzel icatlardan biri. İki rüzgar esse tüm çamaşırlar toz oluyo. Kurutma makinesinde öyle bir ihtimal yok. Evin içine seyyar askılık falan kurma derdi yok.
00 Yorumla
+1 yılKurutma makinası kulkanmıyorum. Ama keşke camasiri yikama makinasina atsak sonra o kendi kurutup ütuleyim katlayıp yana ayırsa. Kendim dolaba yerlestiririm canim. Bunlari tek yapsin yeterli
01 Yorumla- +1 yıl
ayıpsın ya dolaba da o yerleştirseydi hatta sana da giydiren makine olsaydı😂😂😂
Gereksiz tüketim. İhtiyaç değil. Çamaşırı zaten 1200-1400 devirde sıktırsan kupkuru çıkıyor. Çamaşırlığa asıyosun 2 saatte mis gibi oluyor.
30 YorumlaBazı durumlarda çok iyi oluyor. Yoksa fön makinasıyla uğraş dur.
00 YorumlaYazın gereksiz bir ihtiyaç gibi dursa da kışın ihtiyaç olarak görülüyor özellikle çalışan çiftlerde
00 Yorumla
+1 yılkullanmadığım için bilmiyorum. Gerçekten kurutuyor mu?😂tam tamına
02 Yorumla- +1 yıl
İyisini almanız lazım tam kurutuyor
- +1 yıl
@CailínFionn yaa o zaman alırım😀
+1 yılAşırı gereksiz bir urun. As balkona kurusun ne gerek var boşa israfa
00 YorumlaOkuldayken yurtta vardı. Çok güzel bence. Anında çözüm
00 Yorumla
+1 yılBence gerekli misal Bi siyah tişörtün ömrü giymekten bozarmıyo onu yıkıyıp güneşe asmaktan bozarıyo ama nayapcan maalesef türkiyede yaygın deyil
00 Yorumlavalla çok gerekli değil bence.. üstelik zarar da veriyor elbiselere.
00 Yorumla
+1 yılIhtiyac bence
00 YorumlaBuyuk ihtiyac
00 Yorumlagerekli
00 Yorumla
+1 yılYeterli üst cesidin varsa gereksiz.
00 Yorumla
+1 yılDurumun varsa alırsın
00 YorumlaAcil durumlar icin ihtiyac
00 Yorumla
+1 yılbence gerekli..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgereksiz
00 YorumlaBence gereksiz
00 Yorumla
+1 yılihtiyaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Çamaşır kurutma makinesi bir ihtiyaç mı yoksa gereksiz bir icat mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar