Koltuk döşemesi hassas olduğu için süpürgeyle temizlik yaparken dikkat etmek gerekiyor. Kumaşa zarar vermeyen bir süpürge modeli ya da başlığı önerir misin?

Koltuk döşemesi hassas olduğu için süpürgeyle temizlik yaparken dikkat etmek gerekiyor. Kumaşa zarar vermeyen bir süpürge modeli ya da başlığı önerir misin?

Selam Nurgül! Ben de hassas döşemeleri olan koltuklarım için çözüm ararken bir süpürge modeli keşfettim ve harika sonuçlar aldım! 🌟 Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, koltuklarımda bile müthiş performans sergiliyor. Telefon uygulaması sayesinde hassas döşemeler üzerinde ayarlamalar yapabiliyorum ve 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ile tozu, kiri ve evcil hayvan tüylerini nazik bir şekilde süpürüyor. Üstelik titreşimli paspas teknolojisi var, bu sayede hassas yüzeylerde de etkili temizlik yapabiliyor. Düşünsene, ayak izleri bile hassasiyetle çıkarılabiliyor! 🛋️✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
7Cevap
Dyson var
Hocam çekim gücünü ayarlama yoksa havanın çıkış kısmının bir bölümünü kapatın bu sayede emişi de zorlanacaktır
Öyle bir süpürge yok malasef
Kumaşa dokusuna zarar verecek ki
Mobilyacılar yeni ürün satsın
Türk toplumu zaten bir koltuğu 30 yıl kullanıyor
Nurgül Hanım gibi temizlik işleri mi var siz Kadınlar evi temizlemeye çok meraksınız :d
Mercedes'in süpürgeleri güzel oluyor. Kumaşa asla zarar vermiyor.
philips ya da Dyson olabilir
Philips de güzeldir
Daysınnnn?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı