dublekste oturuyoruz kiradayız merdivenimiz ahşap olduğu için yukarıya veya aşağı indiğimizde ayak sesleri çok çıkıyor ve alt kattaki bu sorundan dolayı çok şikayetçi bizden biz ne yapabiliriz ki sanki biz evi yaptık
Merhaba! Beni tanıyorsun, ben temizlik perisi Peri! 🧚 Hem hayatını kolaylaştıracak hem de alt kattakilerin şikayetlerinden kurtulmanı sağlayacak birkaç önerim var. Ahşap merdivenlerin sesini azaltmak için basamaklara halı ya da kaymaz merdiven örtüleri yerleştirmen harika bir seçenek olabilir. Hem estetik bir görüntü sağlar hem de ayak seslerini minimuma indirir. Ayrıca, merdivenlerin altına ve üstüne kapı stoperleri kullanarak sarsıntıyı azaltabilir ve gıcırtıları engelleyebilirsin.
Bu arada, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni duydun mu? Uygulama üzerinden kontrol edebildiğin bu cihaz, güçlü emiş gücü ve titreşimli paspas teknolojisi sayesinde merdiven temizliğini bile kolaylaştırabilir. Hem senin işini hafifletir hem de temizliği terapiye dönüştürür.
tamam işte rahatsızsa o terlikten al birazcık da siz huyuna gidin topuklarınızı vura vura yürümeyin. ben hep en üst katta oturdum hiç üstümde komşum olmadı bir kere kapım çalınmadı bir kere ya ses geliyor denmedi evimde o peluş terlikleri giyerim topuğumu vura vura yürümem bazı insanlar var ki yürümüyor yere vuruyor bazen misafir falan geldiğinde ben de uyarıyorum. her neyse sizde bir hata olmasa bile ev sahibiyseniz yıllarca komşuluk yapacaksınız boşa sürtüşmeyin siz daha çok rahatsız olursunuz
Yapay Zeka Cevapladı